Connect with us

ALL MEDIA

Tehnologia este aliata românilor la capitolul relaxare – fotoliile de la Masatto

Published

on

Diverse tehnici de masaj se folosesc poate de mii de ani și nu și-au pierdut din adepți, din cei care le preferă și le consideră ideale pentru relaxare. Pentru că în contextul actual lucrurile s-au schimbat și timpul este principalul inamic al omului, orientarea spre alternative a început să domine, iar fotoliile de masaj sunt în atenția deplină a publicului actual.

Urmăresc dobândirea stării de bine, prin aplicarea unor tehnici de masare diversificate, îmbunătățite de funcții tehnologice care promit să redea experiențe inedite celor ce beneficiază de astfel de sesiuni. Modelele pe care le pune la dispoziția publicului larg Masatto, producător și furnizor renumit pe această nișă, îmbină cu succes tehnologii moderne, putând fi amplasate atât în confortul casei, cât și al apartamentelor, în spațiile de birou, în cele comerciale, etc.

Fotoliile de masaj, o modalitate inedită de relaxare în contextul actual

Pentru că scuza generală a românilor care ajung la medic cu diverse probleme de sănătate, de multe ori cauzate de stilul de viață sedentar, e lipsa timpului pentru mișcare și relaxare, Masatto a găsit o cale de a aduce soluțiile și mai aproape.

Iată că funcțiile pe care le înglobează aceste dispozitive pot reduce considerabil din efectele produse de stresul specific societății actuale, de activitățile cotidiene interminabile, de responsabilitățile copleșitoare.

Unii dezvoltă tot felul de probleme din cauză că nu reușesc să se odihnească așa cum ar trebui. Sunt o recomanare fotoliile nu doar pentru că pot îmbunătăți calitatea somnului, dar și pentru că ameliorează sau reduc până la dispariție durerile diverse, precum cele de spate, umeri, șolduri, picioare.

Cei care doresc un dispozitiv cât mai practic și totodată ușor de integrat în decorul oricărei încăperi se pot orienta după VEGA, unul dintre ultimele modele lansate de Masatto. Tehnologia masajelor este practic revoluționată de tehnica pe care o înglobează acest model. Zonele dureroase si mușchii sunt masați eficient prin presiunea exercitată cu succes de pernele și rolele din dotarea sa, de tip 3D.

În funcție de preferințe, utilizatorii își pot seta un program pe placul personal din cele 9 tipuri automate disponibile. Mai mult decât atât, eficiența lor este stimulată și de funcția de scanare corporală din dotare, de cea de încălzire ce vizează zona spatelui, precum și de cele 5 funcții manuale.

Un amănunt important de altfel prin care revoluționează masajele fotoliile de la Masatto se referă la funcția Zero Gravity. Este vorba despre poziția pe care o adoptă corpul în timul ședinței de masare, fiind special gândită pentru ca masajul să se desfășoare în profunzime, cu efecte pe măsură. Poziția este echilibrată, picioarele având un unghi de dispunere care reda funcțiilor organismului un randament înalt.

Utilizarea fotoliilor este intuivită, practică, deci pentru oricine. Funcția Bluetooth din dotare permite conectarea dispozitivului mobil sau a tabletei pentru a reda piesele dorite, astfel ca relaxarea să fie deplină.

Advertisement

Cei interesați să testeze un astfel de fotoliu pot face asta în unul dintre showroom-urile Masatto din țară. Pe site-ul www.masatto.ro cei interesați pot vizualiza locațiile exacte ale acestora, dar și alte informații cu privire la modelele disponibile și avantajele lor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending