Connect with us

Duminica seara, posturile de televiziune Intact (Antena 1, Antena Stars, Euforia TV, ZU TV si Antena 3) au difuzat simultan teledonul “Romani impreuna” prezentat de Dan Negru si Mihai Gadea. 

Intr-un gest extraordinar de solidaritate, timp de 4 ore, peste 40 de vedete, vedete ale trustului (Andreea Berecleanu, Simona Gherghe, Nea Marin, Delia,  Nicolai Tand, Dan Capatos, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu, Mirela Vaida, Alina Puscas, Rocsana Marcu, etc.) alaturi de alti artisti, sportivi, cantareti, (Ilie Nastase, Ivan Patzaichin, Nicolae Voiculet, Calin Goia, Marcel Pavel, etc.) au mobilizat o tara intreaga si au reusit sa adune, pana in momentul de fata, peste 1. 000.000 Euro pentru victimele tragediei petrecute vineri seara in clubul Colectiv. Romani de toate varstele si din toate categoriile sociale si-au aratat solidaritatea cu victimele tragicului incendiu de vineri seara.

De la oameni de afaceri care au donate zeci de mii de euro pana la batrani care si-au donat pensiile sau copii dispusi sa renunte la alocatii, cu totii s-au alaturat demersului de solidaritate initiat de trustul Intact. Cazul celor cinci copii ramasi orfani dupa ce mama lor, femeie de serviciu in clubul bucurestean, a murit in incendiul de vineri noaptea a impresionat o tara intreaga. Duminica seara, acestia au primit din partea primariei un apartament cu 3 camere.

“Sunt şi eu emoţionat. Am ocazia în această seară să vă ofer, în numele locuitorilor din Bucureşti, în numele Consiliului General, cheia unui apartament de trei camere. Să fiţi în continuare puternici! ” le-a transmis primarul interimar al Capitalei. Cei cinci copii au avut parte şi de o surpriză din partea Fundaţiei “Mereu Aproape”: „Veţi avea 4.000 de lei pe lună din partea Fundaţiei Mereu Aproape. Vă adoptăm. Vom avea grijă să puteţi plătit tot la această casă. O să vină şi burse, ca ei să poată merge toţi la şcoală. Partenerii noştri se vor asigura că pot avea o cale dreaptă” a promis Alessandra Stoicescu, presedintele Fundatiei “Mereu Aproape”.

Demersurile de ajutorare ale victimelor au inceput deja. “Toate sumele colectate în fondul de solidaritate sunt utilizate numai pentru nevoile victimelor. Costurile operaționale nu sunt achitate din acest fond, ci din alte fonduri ale fundatiei. Pentru început, pentru fiecare familie care a avut o persoană decedată am alocat un buget de 10.000 lei (ajutor de înmormântare). In cursul zilei de ieri au fost virate primele sume. Pe măsură ce avem datele de identificare vom transfera și pentru celelate familii. În următoarea perioadă, Fundația Mereu Aproape va înființa o comisie medicală, cu personalități medicale relevante, ce va stabili prioritățile cazurilor medicale și alocarea sumelor necesare acestora.

Sumele donate prin SMS vor fi disponibiile în fondul de solidaritate în termen de minimum 180 de zile, timp necesar colectării și transferului acestora de către companiile de telefonie”, au declarant reprezentanti ai Fundatiei Mereu Aproape. “Dragii mei, in urma teledonului organizat de trustul Intact si Fundatia Mereu Aproape, am inceput contactarea familiilor celor decedați in tragedia din Colectiv. Fiecare familie primește un ajutor de înmormântare de 10 mii de RON! Avem dificultăți in a contacta familiile! Va rog, daca ii cunoașteti, sa ne ajutați sa luam urgent legătura cu ei. Avem nevoie de date pentru virarea sumei.

Puteti scrie la adresa de e-mail: office@fundatiamereuaproape.ro” a fost mesajul postat de Alessandra Stoicescu pe o retea de socializare.

Liniile de donare vor fi deschise pana la sfarsitul acestei saptamani.

Se poate dona prin  SMS la numărul 8848 (2 euro / SMS, TVA inclus), în conturile Fundaţiei Mereu Aproape: CONT LEI: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, DESCHIS LA BRD / CONT EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500, DESCHIS LA BRD sau  de pe reţeaua de telefonie fixă a Telekom: 0 900 900 303 PENTRU A DONA 3 EURO/  0 900 900 305 PENTRU A DONA 5 EURO/ 0 900 900 301 PENTRU A DONA 10 EURO.

Teledon Intact pentru victimele din Colectiv

Teledon Intact pentru victimele din Colectiv

Comentarii

Campanie TV

1 Iunie: Peste 30 de vedete TVR participă la campania în care Ziua Copiilor

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Peste 30 de vedete TVR participă la campania în care Ziua Copiilor durează o lună
Din 30 mai până în 30 iunie, TVR „DĂ RESTART COPILĂRIEI”

Anul acesta, Ziua Internaţională a Copilului are o semnificaţie aparte la TVR. Dacă până acum, de 1 iunie, TVR şi-a deschis larg porţile pentru copiii de toate vârstele cărora le-a oferit petreceri, jocuri, spectacole şi surprize minunate, de această dată, în contextul pandemiei care ne-a schimbat viaţa, Televiziunea publică le reaminteşte adulţilor că acum, după luni de carantină, trebuie să revenim la normal învăţând de la cei mici cum să trecem peste greutăţi cu încredere şi cu speranţă.

Iuliana Tudor, Liana Stanciu, Adelin Petrişor, Marina Almăşan, Iuliana Marciuc, Virgil Ianţu, Irina Păcurariu, Corina Dănilă, Raluca Arvat, Nadine, Ruxandra Gheorghe, Daniel Coman, Costin De;liu, Marius Constantinescu, sunt numai câteva dintre cele peste 30 de vedete care dau startul campaniei TVR „3,2,1…Iunie. Restart copilărie !!!”.

De 1 iunie, TVR le reaminteşte adulţilor că putem reveni la normal învăţând de la cei mici cum să trecem peste greutăţi cu candoare, naturaleţe şi eficienţă. De la ei trebuie să învăţăm lucrurile simple, cu adevărat importante: să zâmbim, să visăm, să sperăm, să prindem încredere şi curaj, să nu ne pierdem speranţa.

Din 30 mai până în 30 iunie, Campania TVR „3,2,1…Iunie. Restart copilărie !!!” ne provoacă pe toţi să redevenim copii şi să arătăm lumii întregi acest lucru. Fiecare poate posta pe pagina de Facebook a TVR scurte înregistrări filmate cu telefonul care să demonstreze că şi adulţii au ce învăţa de la copii, iar la sfârşitul campaniei, cele mai bune/apreciate filmuleţe vor fi premiate  (vezi aici regulamentul de participare).

Primii care au acceptat provocarea de a realiza astfel de înregistrări sunt vedetele TVR care, alături de cei mici sau singuri, au „dat examenul copilăriei”. Filmările lor sunt numai câteva exemple că cei mari pot învăţa lucruri simple de la copiii lor. Înregistrările lor vor fi făcute publice online sau la tv în primele zile ale campaniei, fiecare dintre noi fiind invitat pe parcursul lunii iunie să le urmeze exemplul.

Când se termină copilăria? Niciodată – pentru că ea este o stare care ţine de minte şi de suflet, nu de vârsta biologică. Şi pentru că nu este simplu să redevenim copii şi să găsim acea resursă internă a lor de a trece peste greutăţi cu zâmbetul pe buze – în acest an, la TVR, avem nu doar o zi, ci exact o lună în care putem să învăţăm acest lucru.

Comentarii

Continue Reading

Campanie TV

Desenul copilului tău poate apărea pe 1 iunie la PRO TV!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această perioadă, copiii sunt cei mai fericiți pentru că își petrec zilele în familie, studiază acasă, se joacă și recuperează tot timpul pe care nu și l-au petrecut alături de părinți. Copiii sunt o sursă inepuizabilă de motivare și voie bună pentru cei din jur și nu numai, iar acum inocența și modul lor simplu de a gândi ne poate aduce tuturor speranța că #NeFacemBine. De aceea, pe 1 iunie, PRO TV spune Copiii ne fac mari.

 

În inima unui copil încape întregul univers. Iar în ochii lui, oameni mari sunt super eroi! Cine este eroul copilului tău? PRO TV provoacă toți copiii la creativitate, iar desenele lor vor putea fi difuzate la televizor!

 

Tot ce trebuie este ca fiecare copil să facă un desen cu tema “Eroul meu preferat”, iar părinții, bunicii sau prietenii să trimită creațiile până pe 28 mai pe adresa de email copiiinefacmari@protv.ro sau să le posteze pe Instagram cu hashtag #copiiinefacmari și cu tag către pagina @protv_romania.

 

Cele mai creative desene vor fi difuzate la PRO TV luni, 1 iunie, în clipuri speciale și în edițiile speciale ale emisiunilor Vorbește lumea și La Măruță!

 

Copiii ne fac mari!

Comentarii

Continue Reading

Campanie TV

TVR continuă să spună „Mulţumesc” în campania #RespectCelorDinLiniaIntai

Avatar

Published

on

            Criza prin care trecem acum cu toţii a produs schimbări pe care poate nici nu ni le imaginam în urmă cu ceva timp. Lumea a stat în loc pentru o vreme sau cel puţin are o altă dinamică. Dar sunt acei oameni care prin profesia lor, luptă ca să menţină totul în mişcare, pentru ca noi să fim în siguranţă şi sănătoşi, iar bătălia nu este deloc uşoară. Cadrelor medicale, pompierilor şi forţelor de ordine, TVR le spune #Mulţumesc în campania dedicată lor, #RespectCelorDinLiniaIntai.

            De peste o lună de zile, Televiziunea Română derulează o campanie specială dedicată eroilor care luptă direct şi activ cu pandemia. Doctori, asistenţi, infirmiere, poliţişti sau militari, cu toţii fac parte din prima linie a acestei bătălii. În cadrul Telejurnalului de seară, de la ora 20:00, putem asculta poveştile impresionante ale celor care pun datoria mai presus de orice. La finalul ştirilor TVR ne sunt prezentate reportaje din viaţa unor oameni speciali, pentru care fiecare zi de muncă reprezintă un risc, dar care nu se clintesc din misiunea lor.

Urmând exemplul altor oraşe din lume, turnul TVR este prima clădire din ţară care îşi aprinde în fiecare seară luminile în semn de omagiu. Lumini albe şi roşii ca simbol al solidarităţii, proiectarea tricolorului sau animaţii reprezentative vor putea fi urmărite de către toţi românii. O idee frumoasă menită să încurajeze şi alte instituţii în susţinerea celor care dau dovadă de spirit de sacrificiu şi devotament. Şi dacă tot am vorbit despre culori şi grafică, trebuie menţionat că proiectul este realizat în colaborare cu artistul Sergiu Doroftei, absolvent al Universității de Arte din București, cu o experiență de 15 ani în domeniul video. Logo-ul este unul sugestiv, reprezentând două aripi în tonuri roşiatice, asemenea sângelui atât de preţios pentru viaţă, pe un fond albastru deschis, alături de mesajul campaniei.

Campania „Respect celor din linia intâi” este a noastră a tuturor prin mesajele pe care fiecare le poate transmite eroilor acestor zile. Ne puteţi spune povestea eroilor pe care îi cunoaşteţi şi sunt acum la datorie. Scrieţi-ne pe numărul de WhatsApp 0733 508 076 sau pe pagina de Facebook Știrile TVR. Fiecare mesaj, fiecare încurajare, fiecare mulţumesc contează pentru a le arăta respect celor din linia intâi.” scrie Televiziunea Română pe reţeaua de socializare. Mesajele de mulţumire nu au întârziat să vină şi merită să urmăriţi în continuare adevărate poveşti de viaţă ale celor care luptă în fiecare zi pentru o lume mai bună şi mai sănătoasă.

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0