Connect with us

AUDIENȚE TV

Telenovela „Iubire si Onoare”, lider de audienta Acasa! (vezi cifre)

Published

on

Telenovela ”Iubire si onoare” a fost lider de audienta ACASA luni, 11 octombrie, in randul femeilor cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani din mediul urban. In episodul difuzat aseara in intervalul orar 20.28 – 21.32, Ilinca (Madalina Draghici) a fost atacata de femeile araboaice pentru ca s-a afisat imbracata in costumul de baie european iar in consiliul barbatilor din Emiratul Beled el Noor s-a dezbatut problema repudierii Fatimei (Ioana Ginghina), prima sotie a lui Aziz (Augustin Viziru).

ACASA s-a clasat pe primul loc in topul audientelor si a inregistrat pe intervalul orar al telenovelei o medie de 6.5 puncte de rating si o cota de piata 17.3%. Varful de audienta pe care ”Iubire si onoare” l-a inregistrat ACASA la ora 21.27, a fost de 8.2 puncte de rating si o cota de piata de 20.2%.

Ieri  seara, in  telenovela „Iubire si onoare”, ACASA, Amir (Radu Valcan) a prezentat-o pe Ilinca (Madalina Draghici) tatalui sau, Emirul Hussein (Costel Constantin) iar Serghei (Emil Mandanac) si Sarpe (Razan Fodor) din gasca de Dorobanti s-au amuzat copios cand il vad pe Kuki (Adrian Stefan) la televizor.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending