Connect with us

Life Style

Telenovela românească ''Aniela'' distribuită in America Latină

Published

on

Reclame

Serialul românesc de epocă difuzat de Acasă TV şi-ar putea face debutul pe plan internaţional, informeaza Adevarul.

Potrivit reprezentanţilor MediaPro Distribution, în acest moment loc au negocieri pentru difuzarea serialului în America Latină, în ţări care au inventat conceptul de telenovelă, precum Venezuela, Panama, Peru, Chile şi Columbia. Reuşita se datorează târgului de produse de televiziune de la Cannes de anul acesta.

Aniela” spune o poveste de iubire care va trebui sa infrunte rigorile epocii pentru a supravietui, care ii are pe Adela Popescu, Mihai Petre, Sabina Posea si Bogdan Albulescu in rolurile principale. Distributia impresionanta este compusa din 70 de mari actori ai scenei si cinematografiei romanesti care s-au intalnit pentru aceasta premiera absoluta in televiziune.

Printre acestia se numara Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Dan Condurache, Florina Cercel, Stela Popescu, Dana Dembinski, Marian Ralea, Dionisie Vitcu, Costel Constantin, Ana Ciontea, Virginia Rogin, cu participarea extraordinara a  actritei Maia Morgenstern, alaturi de Sabina Posea, Bogdan Albulescu, Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Nicoleta Luciu, Alexandru Papadopol, Emil Mandanac, Razvan Fodor, Ioana Ginghina, Andreea Patrascu, Laura Cosoi, Loredana, Denis Stefan s.a.

La acestia se adauga cele peste 150 de persoane care vor face parte din figuratia acestui serial si vor fi precupete, ofiteri, doamne din inalta societate, servitoare, cusatorese, iaurgerite, cersetoarele, copii de trupa  sau cosari, cu scopul de a da culoare si a reproduce atmosfera de la inceputul secolului trecut.

Telenovela “Aniela” , o premiera pentru media romanească este difuzata in fiecare seara (luni-vineri) la Acasa TV.

Articole similare:

Aniela, mult sub Regina. Telenovela de epocă nu atinge performanţele şatrei lui State

Telenovela Aniela, lider de audienţă după primul episod. Premieră cu ştaif la CinemaPro!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending