Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură CLANUL! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură CLANUL!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O certitudine că a identificat cârtița din clanul lor bine sudat și mereu cu un pas în fața poliției. Un test care l-a pus pe Tudor în fața unor alegeri aparent extrem de simple. O seară care ar putea să fi schimbat totul. În CLANUL, Mircea, omul de încredere al lui Bebe Măcelaru a decis să facă tot ce ține de el pentru a arăta că are dreptatea în mână. Rezultatul? O moarte dură care a scos la iveală durerea adevărată din Tătuțu! 

După ce Bebe i-a cerut dovezi cum că Tudor este cârtița din clan, Mircea l-a provocat pe fostul gabor să ajute la o treabă importantă internă. Încântat peste măsură de informațiile primite, tânărul nu a mai stat să analizeze dacă este doar un test sau nu și a fugit să-i spună totul lui Costoiu. Nici măcar Comisarul nu a avut vreun dubiu că acesta nu este momentul pe care l-a așteptat toată viața: ”Îl avem, e al nostru. Atâția ani m-am chinuit și și-a săpat groapa singur”. 

Singura groapă săpată s-a demonstrat a fi cea a lui Tudor care a picat în capcana lui Mircea. ”Mai ai de vorbit cu Costoiu pe acoperiș? De câte ori pe zi îi dai raportul?”. Acele întrebări care au pornit o luptă crâncenă între cei doi… încheiată șocant cu moartea lui Mircea. 

Ce ai făcut cu băiatul meu? Vorbește cu Tătuțu tău. Îmi arde inima”, au fost cuvintele încărcate de durere ale lui Bebe Măcelaru când l-a găsit pe cel care i-a dedicat întreaga viață. Să fie moartea lui Mircea acel moment în care Tudor nu mai poate face nimic pentru planul lui? Costoiu așa simte: ”Ești însemnat. De misiune s-a ales praful. Dispari”. 

Cel de-al unsprezecelea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 22:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 20.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.5 puncte de audiență și 19.0% share. 

Au mai rămas doar două episoade din primul sezon! Nu ratați CLANUL, lunea viitoare, de la ora 20:30 pe PRO TV sau în avans pe VOYO! 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending