Connect with us

AUDIENȚE TV

Telespectatorii au urmărit duminică ultima ediție din sezonul 22 România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Duminică seară, Paula Herlo a prezentat ultimul reportaj din acest sezon al emisiunii România, te iubesc!. Ancheta despre spitalele din orașele mici închise de autorități a fost lider de audiență.

În 2010, din ordinul Guvernului de la acea vreme, 67 de spitale mici au fost trecute de la Ministerul Sănătății în Administrația locală, iar un an mai târziu le-a fost suspendată finanțarea. Reportajul despre această reformă din sistemul medical a fost lider de audiență duminică seară și a înregistrat 4.9 puncte de rating și 20.8% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.4 puncte de rating și 10.1% share.

 

Cristian Leonte: ”Noi documentăm o oră de emisiune cu problemele și soluțiile unor comunități, iar demnitarii fug de întrebări

 

Cele 16 anchetele România, te iubesc!, din acest sezon, ale jurnaliștilor Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Rareș Năstase au înregistrat o medie de 4.1 puncte de rating și 16.2% cotă de piață în rândul publicului comercial, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut o medie de 3.5 puncte de rating și 13.7% share. La nivel național, o medie de aproape 800.000 de români a urmărit sezonul 22 România, te iubesc!

Au fost multe ediții memorabile in prima jumătate a lui 2019. Reacția lui Liviu Dragnea la încercarea lui Alex Dima de a obține un interviu, <<Vii cu mine în baie?>> a devenit virală. Totuși, subiectul <<Fondurile europene folosite prost sau deloc>> a rămas important și ne doare. Următorul care i-a întors spatele, la propriu, lui Alex a fost Paul Stănescu, atunci ministru al Dezvoltării. Senatoarea Gabriela Crețu și-a pierdut calmul tot când era întrebată despre proiectele depuse în sprijinul cetățenilor din Vaslui, polul sărăciei în UE. Aceștia sunt oameni trimiși de cetățeni să le reprezinte interesele, să le facă viața mai bună, să crească nivelul de trai și de civilizație. Noi documentăm o oră de emisiune cu problemele și soluțiile unor comunități, iar demnitarii fug de întrebări sau răspund cu aroganță.  Astfel de mentalități nu sunt pentru secolul 21. Ne-am bucurat să vedem cifrele de prezență la vot pe 26 mai. Seria E.U. Yes la vot, realizată de Rareș Năstase și Camelia Donțu, exact asta și-a propus, să convingă oamenii să meargă la vot, să le arate de ce și cum votul lor este important, și că au o putere uriașă în ziua votului. Și poate după ce au văzut materialele lui Paul Angelescu, autoritățile își vor aduce aminte de monumentele istorice pe care le ignoră sau de frumoasele noastre plaje, pe care le sufocă cu construcții uriașe. Cât despre dezastrul de la Radet, documentat de Cosmin Savu, să nu ne amăgim că e cald și vară: problemele sunt tot acolo, în continuare nerezolvate, chiar dacă primarul general a fugit, la rândul ei, din calea întrebărilor noastre.”, a spus Cristian Leonte, prezentatorul emisiunii România, te iubesc!

Sezonul 22 România, te iubesc! este disponibil integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind link-ul de iframe din platformă.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending