Connect with us

A-Z NEWS

Telespectatorii care au fost desemnati castigatori in cadrul emisiunii Uniplay Show spun ca nu au primit niciun premiu!

Published

on

Reclame

Emisiunea de tip bingo Uniplay, difuzata de Antena 1, nu are o inca o data certa de a reveni in grila postului de televiziune, dupa ce a fost suspendata „temporar”, motivul oficial invocat fiind acela ca Monte Calm Play, compania care realizeaza jocul, pregateste „un nou produs”. Intre timp, castigatorii Uniplay care spuneau, recent, pentru HotNews.ro ca nu si-au primit premiile spun ca situatia a ramas neschimbata.

 

O alta firma a cerut, la Tribunalul Bistrita, insolventa companiei-mama Monte Calm Group, care sustine insa ca are o strategie financiara si „nu se  pune problema declararii insolventei”. CNA spune ca a primit o singura sesizare impotriva emisiunii, referitoare la protectia minorilor, precizand ca in eventualitatea unor acuzatii de inselaciune forul nu are atributii sa actioneze, anunta Hotnews.ro.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Mai multe detalii aici. 

 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending