Telespectatorii îl știau deja, Las Fierbinți este lider de audiență - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Telespectatorii îl știau deja, Las Fierbinți este lider de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, de la 20:30, telespectatorii au așteptat noul episod din serialul lor preferat, Las Fierbinți, pentru a-și găsi energia pentru ultima zi lucrătoare a săptămânii! Spre marea lor surpriză, Robi le-a spus chiar din startul episodului ce ar trebui să facă pentru a-și asigura o viață mai liniștită, iar Giani le-a propus o nouă idee de afacere.

În timp ce Vasile și Dalida aveau o discuție importantă despre potențiala lor vacanță, în care primarul a admis că el are un vis clar: ”Aș vrea să înot cu rechinii”, iar secretara că ea s-ar mulțumi și cu o ieșire locală, la mare, un miros de fum a intrat în biroul lor. Ce au simțit erau doar bețișoarele aprinse de Robi care avea parte de o ședință de relaxare și calm. ”Am aflat secretul vieții. Nu mă mai enervez”, a admis polițistul după ce a făcut o vizită în Slobozia. Se pare că cei din sat nu au fost de acord cu el și noile lui idei, având în vedere că fiecare dintre ei i-a tras câte o palmă când a încercat să rezolve situațiile ivite cu mantrele învățate.

Giani a avut și el parte de aventuri după ce i-a venit ideea de a face o afacere cu brânza lui Brânzoi. Deși a fost refuzat de vecinul lui, nu a stat pe gânduri și a furat din curtea acestuia. Însă, finalul serii a arătat că nu a fost deloc o idee bună, după ce a fost luat cu ambulanța: ”Îi bagă 4-5 perfuzii și mâine îl vezi la cârciumă”.

Ca de fiecare dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:35. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.0 puncte de rating și 25.0% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1, care avea doar 5.0 puncte de audiență și 13.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:21, peste 1.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending