Telespectatorii Pro Tv au savurat primele doua portii de “Serviti, va rog” cu maxima audienta (vezi cifre) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Telespectatorii Pro Tv au savurat primele doua portii de “Serviti, va rog” cu maxima audienta (vezi cifre)

Published

on

Telespectatorii Pro Tv au savurat din plin primele doua portii din noul sezon “Serviti, va rog” si s-au distrat copios alaturi de primele vedete puse la munca de Nea Marin, doamna Bamboi si Liviu Varciu pe plaja de la 2 mai.

In prima editie din aceasta vara a emisiunii “Serviti, va rog”, Pro Tv a fost lider de audienta fiind urmarit in minutul de aur, 22.13, de peste un milion si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei. In intervalul orar 20.28 – 22.26 in care s-au derulat peripetiile de pe plaja din 2 mai ale lui Bartos, Laurette, Vica si Bogdan Vladau, Pro Tv a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor cu o medie de 5,6 puncte de rating si 20,5 procente din cota de piata pe publicul comercial, fata de Antena 1 care a avut doar 3,8 rating si 13,9 cota de piata.

Si a doua editie a emisiunii care a continuat aventurile celor 4 vedete la carma pensiunii de pe litoral a fost lider detasat de audienta. Aproape un milion si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit in minutul de aur, 22.14, “Serviti, va rog”, cand Pro Tv a inregistrat 9,9 puncte de rating si 32,2 procente din cota de piata pe publicul comercial. Pe tot parcursul emisiunii de miercuri seara, Pro Tv a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor, inregistrand in intervalul orar in care a fost difuzata, 20.31-22.26, o medie pe publicul tinta al Pro Tv de 7,1 rating si 27,1 procente din cota de piata, de mai bine de doua ori mai mult decat Antena 1 care a avut doar 3,2 rating si 12 cota de piata.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending