Connect with us

Premieră TV

History va transmite premiera serialului “Vikingii” pe 21 octombrie

Avatar

Published

on

A+E Networks UK a confirmat premiera “Vikingii”, pe 21 octombrie, la HISTORY – televiziunea numărul 1 pe nişa de documentare din România. Episoadele acestui serial de mare succes în SUA vor fi difuzate în fiecare luni, la ora 22:00.

Datorită asemănării sale cu Ragnar, personajul principal din “Vikingii”, dar şi pentru că este un mare fan al serialului, Cosmin Tudoran  (ex-Ca$$a Loco) a decis să adopte o nouă tunsoare în stil viking. Iniţial, le-a cerut părerea prietenilor săi de pe Facebook şi i-a provocat să dea like unei imagini cu Ragnar, în cazul în care ar vrea să se tundă exact ca el. Imediat a adunat un număr mare de like-uri, care l-a convins să facă această schimbare. Pentru a completa experienţa, Cosmin Tudoran a luat hotărârea de a petrece o zi ca un viking, purtând haine vikinge, sabie, scut şi un topor pe toată durata zilei, în toate activităţile pe care le va face.

Scenariul şi producţia acestei drame în 9 episoade au fost realizate de Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, The Borgias). O co-producţie irlandezo-canadiană, aparţinând World 2000 şi Take 5 Productions, “Vikingii” a înregistrat un rating uriaş pentru HISTORY în SUA şi a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului, având peste șase milioane de telespectatori la difuzarea primului episod. În prezent, a fost încheiat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon.

Filmat anul trecut în Irlanda, “Vikingii” urmăreşte aventurile lui Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel, The Beast; Baytown Outlaws), un bărbat plin de iniţiativă, care încearcă permanent să-şi depăşească limitele şi să descopere noi lumi care aşteaptă să fie cucerite. Ragnar este un tânăr fermier, cu o familie frumoasă, nemulţumit însă de politica impusă de conducătorul local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne, In Treatment; Usual Suspects; Millers Crossing). Acesta trimite în fiecare vară raidurile vikinge doar în est, către ţările baltice şi ţinuturile ruseşti, unde populaţia este foarte săracă. “Vikingii” prezintă astfel ambiţiile lui Ragnar de a descoperi alte civilizaţii spre vest, dincolo de mare, şi aventurile prin care trece în călătoriile sale. Alături de prietenul său Floki (Gustaf Skarsgard, The Way Back) construieşte o nouă generaţie de corăbii – mai rapide, mai uşoare şi mai frumoase decât orice alte nave realizate până atunci.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending