TELEVIZIUNE | TVH a trecut la grila de toamnă cu cele mai bune filme românești și noi emisiuni - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

TELEVIZIUNE | TVH a trecut la grila de toamnă cu cele mai bune filme românești și noi emisiuni

Published

on

Septembrie, octombrie și decembrie vor aduce cele mai bune filme și seriale românești telespectatorilor TVH: ‘Moromeții”, în regia lui Stere Gulea, singura ecranizare a romanului omonim, într-o distribuție de senzație, toată seria de filme cu haiduci a lui Dinu Cocea, capodoperele lui Francisc Munteanu, seria ”Pistruiatul” și ”Roșcovanul”, ”Cel mai iubit dintre pământeni” al lui Șerban Marinescu, precum și filme purtând semnătura lui Jean Georgescu, o legendă a regiei românești de film, și lista poate continua.

În fiecare zi, de luni până vineri, Robert Tache reuşeşte o performanţă demnă de Cartea Recordurilor: face radioul să se vadă. Lăsând gluma la o parte, emisiunea Light Zone la HFM este un proiect unic în audio-vizualul românesc. Un reality-show transmis în direct, vreme de o oră, începând cu ora 10, de luni până vineri, din studioul postului de radio HFM, cu invitaţi de colecţie, vorbe de excepţie, comportament absolut natural. Robert Tache îţi arată ceea ce auzi la radio!

În fiecare duminică, de la ora 21.00, MyKARAOKE STAR, MC Nino, DJ GORE și Robert Tache vă așteaptă la cel mai mare CONCURS de KARAOKE televizat din ROMÂNIA.  Dacă până acum pasiunea ta pentru muzică a stat ascunsă în umbră, undeva în baie, acum ai șansa să ieși în fața reflectoarelor și să demonstrezi că vocea ta trebuie auzită de o țară întreagă. O emisiune 100% transparentă care se bazează pe o regulă simplă! Vrei să cânți? Scena e a ta. Dacă până acum ai fost nevoit să treci prin zeci de preselecții, și să aștepți ore în șir să cânți 20 de secunde și apoi să ți se spună că nu ai legătură cu muzica doar pentru că nu ești un fotomodel sau nu ai un caz social, noi facem fix opusul. Îți alegi piesa, noi îți dăm microfonul iar restul depinde de unicul jurat al emisiunii: PUBLICUL. Premiul cel mare la emisiunea MyKARAOKE STAR este rampa ta de lansare în muzică asigurată de EvoMUSIC Production. Vei faceparte dintr-o echipă de profesioniști, vei fi la radio și tv (piese, videoclip, ședințe foto, contract de management & PR, apariții tv, concerte etc.). Înscrieri pe www.MyKARAOKE.ro.

Weekend Show continuă, în fiecare vineri de la 21:30 la 22:30, cu multă muzică bună, zâmbet şi poftă de viaţă alături de Robert Robert Emanuel și Camelia Căpitanu, cărora li se vor alătura invitaţi trăsniţi, puşi doar pe distracţie. Ingredientele ce dau culoare fiecărei întâlniri sunt atent mixate cu umor, condimentate cu momente uimitoare de magie şi prestaţii coregrafice de excepţie. Atenţie! Nu există pericolul de „indigestie” a spiritului. Pot fi „consumate” porţii copioase în fiecare vineri, iar dacă apar manifestări neplăcute din partea vecinilor deranjaţi de râsete, chemaţi-vă prietenii şi daţi televizorul mai tare! Weekend Show strânge lumea la distracţie!

În fiecare sâmbătă de la ora 19.00, Petrecere Românească, o emisiune dedicată tuturor românilor, prilejuiește  prin cântec întâlnirea cu valorile perene ale folclorului românesc, cu zâmbet şi voie bună alături de gazdele emisiunii Georgel Nucă şi Mihaela Coman. Toate apele sufletului românesc încărcat de dor, de muncă, de suferinţă şi de răbdare, de neostoita sete către spaţiile pure ale existenţei, au căutat un făgaş, și şi-au făurit o expresie în cântecele noastre populare. Ascultați-le la Petrecere Românească!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending