Televiziunea Comedy Central Extra s-a lansat în România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Televiziunea Comedy Central Extra s-a lansat în România

Published

on

Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în România, scrie Mediafax.

Televiziunea se bazează în principal pe umorul din Statele Unite şi Marea Britanie şi este distribuită în nouă ţări din Europa Centrală şi de Est, se spune în comunicat.

Conform sursei citate, în România, Comedy Central Extra este disponibilă în pachetele companiei de telecomunicaţii Romtelecom şi se află în plină extindere a distribuţiei.

Comedy Central Extra aduce “o culoare nouă pe piaţa locală de televiziune”, programele acesteia fiind subtitrate în limba română

Grila televiziunii include unul dintre cele mai populare programe din istoria Comedy Central: “The Daily Show” cu John Stewart. Emisiunea are un public în proporţie de 80% cuprins între 18 şi 49 de ani. Show-ul a câştigat de 16 ori Premiul Emmy şi este descris pe scurt ca o falsă emisiune de ştiri care speculează comic şi satiric ştirile reale recente, mai ales din politică şi din presa naţională.

“The Colbert Report” este un program derivat din “The Daily Show”, “dar mai satiric şi mai obraznic decât acesta”. Steven Colbert este un personaj fictiv care satirizează show-urile politice cu prezentatori-vedetă cu atitudine conservatoare.

La Comedy Central Extra, telespectatorii o pot vedea şi pe “cea mai obraznică” actriţă de stand-up comedy Sarah Silverman, care joacă propriul său rol în “The Sarah Silverman Show”. Sarah este o femeie singură, fără serviciu, cu apucături copilăreşti şi depinde întru totul de sora sa, Laura (jucată de Laura Silverman). Alte personaje din acest program sunt cei doi vecini ai săi homosexuali şi prietenul Laurei, care este ofiţer de poliţie. Viaţa lor de zi cu zi este descrisă prin diferite scene şi cântece.

Televiziunea mai difuzează un spectacol de farse prin telefon cu victime reale. În “Crank Yankers” joacă actorul Seth MacFarlane din “Family Guy”, rapperul Biz Markie şi comicul Jimmy Kimmel. Folosind diverse situaţii ca punct de plecare, farseorii improvizează, răstălmăcind răspunsurile “victimelor”, cu scopul de a-i ţine cât mai mult la telefon. Partea vizuală a emisiunii este animată cu păpuşi ilustrând ceea ce se petrece în timpul convorbirilor.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending