Televiziunea Neptun TV, înfiinţată de Radu Mazăre, se extinde în Bucureşti şi vrea să devină televiziune de ştiri - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Televiziunea Neptun TV, înfiinţată de Radu Mazăre, se extinde în Bucureşti şi vrea să devină televiziune de ştiri

Published

on

Neptun TV, o televiziune înfiinţată de Radu Mazăre, actualul primar al oraşului Constanţa, se va extinde în Bucureşti, după ce, joi, a primit o licenţă audiovizuală în acest sens de la CNA, plănuind să se transforme în post de ştiri în aproximativ un an, scrie Mediafax.

Societatea Soti Cable Neptun SRL din Constanţa a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) acordarea unei licenţe audiovizuale prin reţele de telecomunicaţii pentru televiziunea Neptun TV Bucureşti, dar şi autorizarea unui studio secundar, în Capitală, al Neptun TV Constanţa, precum şi modificarea licenţelor (de satelit şi prin reţele terestre) ale Neptun TV Constanţa.

CNA a aprobat toate cele trei solicitări ale Soti Cable Neptun SRL. Membrul CNA Monica Gubernat a fost singura care a votat „împotriva” acordării licenţei pentru Neptun TV Bucureşti.

La şedinţa CNA de joi a fost prezent şi Valeriu Mereuţă, administratorul şi directorul general al Soti Cable Neptun, care a declarat că studioul de la Bucureşti „a fost gândit şi creat exclusiv pentru bucureşteni”. „Studiourile mari au, în general, un program generalist”, a spus Valeriu Mereuţă.

El a precizat că Neptun TV Bucureşti va difuza „cinci buletine informative pe zi, care nu sunt limitate numai la informaţii generale, ci la absolut orice se întâmplă în Bucureşti”.

De asemenea, la Neptun TV Bucureşti va lucra într-o primă etapă o echipă de 30 de oameni.

Potrivit dosarului depus la CNA, Neptun TV Bucureşti va avea un format de principiu generalist şi va difuza un program de 24 de ore, din care 15 ore program propriu şi 8 ore retransmisie de programe de la Neptun TV Constanţa.

„Această grilă de programe a fost făcută pentru perioada imediat următoare, în maxim un an de zile va veni momentul în care Neptun TV Bucureşti nu va mai avea amestecul Neptun TV Constanţa. Dar, pentru început, cu 30 de oameni, asta putem să facem”, a spus Valeriu Mereuţă, precizând că televiziunea Neptun TV Bucureşti va fi dedicată în exclusivitate bucureştenilor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending