Televiziunea Prima News creștere in audiențe - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Prima News, cea mai nouă televiziune din portofoliul Grupului Clever, reușește, la doar o lună de la lansare, cifre bune de audiență.  Potrivit măsurătorilor oferite de Kantar Media, în ultimele 7 zileîn rândul populației adulte din mediul urban (18+ urban) emisiunile cele mai urmărite de pe Prima News au fost World Wide Banciu, cu o audiență medie de peste 20.000 de telespectatori, și La final, emisiunea difuzată duminica de la 19.30 și prezentată de Ionuț Cristache, cu o medie de 10.000 de telespectatori. Marți, 24 ianuarie, emisiunea prezentată de Radu Banciu a avut un rating de 0,4 puncte,  29.000 de telespectatori erau în acel moment în fața micului ecran pe Prima News.

Și emisiunea La final, prezentată de Ionuț Cristache, a avut în săptămâna monitorizată 0,1 puncte de rating și o medie de peste 10.000 de telespectatori din mediul urban.

Potrivit datelor Kantar Media, pe intervalul  22:00-23:00, în săptămâna 23-29 ianuarie, Prima News s-a clasat pe locul 5 în rândul televiziunilor de știri (medie săptămânală) pe targetul 18 + Urban. Canalul de știri are cel mai tânăr public din rîndul canalelor de știri din România și a atras în doar o lună, prin conținutul său, tinerii din categoria 18+, din mediul urban. 

Cea mai nouă televiziune de știri, Prima News, aduceo abordare editorială unică, cu focus pe dezbaterea echilibrată și echidistantă și adresează un îndemn către telespectatori pe măsura proiectului ambițios de televiziune:  “să facem știri împreună!” Telespectatorii Prima News sunt în contact continuu cu redacția la numărul de WhatsApp 0727.222.244. Prima News abordează, zi de zi, teme care îi interesează pe români: școală, spital, autostradă, clasa politică, energie, diaspora, agricultură.

În grila de programe Prima News se regăsesc:

·       Talk News, de la 09.00, cu Raluca Al-Haddad 

·       Talk Show, de la 12.00, cu Andrei Gheorghe 

·       Talk Show de la 16.00, cu Ciprian Aron 

·       Proiect de țară: România, de luni până miercuri, de la 20.00, cu Costi Mocanu si Sebastian Zachmann

  • Talk News, în fiecare joi, de la 20.00, cu moderatorii Prima TV

·       World Wide Banciu, de luni pînă joi, de la 22.00, cu Radu Banciu 

·       România de la A la Z, de la 23.00 cu Sabin Gherman

  • La final”, duminica,  de la  19.30,  cu Ionuț Cristache

La Prima News, facem știri împreună, punem accent pe dezbatere și  analiză, iar jurnaliștii Prima News își propun să le explice telespectatorilor actualitatea.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending