Connect with us

ALL MEDIA

Televiziunea Realitatea TV Moldova s-a lansat azi

Published

on

Postul de televiziune Realitatea TV Moldova a fost lansat astăzi. Noul post aparține grupului de presă „Realitatea”, condus de Dumitru Țîra. Acest grup de presa s-a lansat pe piaţa din Republica Moldova pe 10 martie 2014, scrie HD Satelit.

Realitatea TV Moldova va fi o televiziune generalistă, cu tentă informativă şi care va difuza ştiri, talk-show-uri sociale şi politice, investigaţii, documentare, seriale, dar şi o serie de emisiuni culturale şi educative.

Realitatea TV din Republica Moldova nu are nicio legătură cu Realitatea TV din România, dar va colabora, atât cu acest post tv, cât şi cu România TV şi Antena 3.

Precizăm că, pe 17 aprilie, Consiliul Coordonator al Audioviziualului (CCA) a decis, prin vot unanim, acordarea licenţei de emisie pentru postul de televiziune Realitatea TV.

Dumitru Țîra a participat la lansarea PublikaTV în Moldova, începând cu 2010. În toamna anului trecut acesta a părăsit postul. La începutul lui 2014 acesta a lansat pe piața 5 website-uri. Începând cu 8 iulie, ora 7.00, Realitatea Tv Moldova poate fi urmărită în toate reţelele de cablu din capitală şi din restul Republicii Moldova.

Televiziunea va avea 13 jurnale de ştiri pe zi. La ora 17.00 telespectatorii vor putea urmări un jurnal de ştiri internaţionale, la ora 19.00 – jurnal de prime time în limba rusă, iar la ora 21.00 – principalul buletin al zilei în limba română.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending