Connect with us

Film

Televiziunea Română a pregătit filme de excepţie pentru primul week-end din 2021

Foto Credit: TVR
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Filme şi seriale de toate genurile, premiere sau nu, româneşti şi străine – aceasta este oferta pregătită de Televiziunea Română pentru primul weekend al anului 2021.

 

 

Vineri, de la 21.10, la TVR 1, avem aventuri la super-viteză cu filmul franţuzesc Taxi 3 care ne va purta din Marsilia până pe crestele Alpilor într-o călătorie cu adrenalină, mult umor şi situaţii incredibile. Şi nu întâmplător, această savuroasă comedie debutează cu o scenă în care ne amuzăm copios de reacţiile durului de la Hollywood, Sylvester Stallone, într-o cursă halucinantă cu taxiul–rachetă.

 

Tot vineri, trei seriale îndrăgite: Glasul inimii (de la 16.00 pe TVR 2), Furtună la Palat (de la ora 17.10 pe TVR 1) şi Bibliotecarii: misterul din spatele cărţilor (de la ora 18.30 pe TVR 1) vă aşteaptă cu noi episoade.

Sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20.10 la TVR 2 este programat filmul  Sissi: destinul unei împărătese, ultima parte a trilogiei în care Romy Schneider o interpretează pe tânăra împărăteasă a Austriei, în regia lui Ernst Marischka.

 

Iar dacă e sâmbătă, la TVR 1 este seara de blockbuster românesc, aşa că de la 21.10, continuă seria filmelor poliţiste semnate de Sergiu Nicolaescu cu Revanşa. Un film în care urmărim destinul principalelor personaje din „Un comisar acuză”, în primele zile ale anului 1941.

Încheiem ziua de 9 ianuarie pe TVR 2 urmărind, de la ora 22.00, un nou episod al serialului Hotel Imperial, o producţie italiană din 2015 în regia lui Luca Ribuoli. Este o poveste de dragoste cu multe piedici în calea ei – ce se desfăşoară în lumea fără griji a turiștilor unui hotel grandios şi luxos din Alpi. Numai că la Hotel Imperial, splendoarea ascunde o latură întunecată a protagoniștilor guvernați de pasiuni, însetați de putere și bogăție.

 

În 10 ianuarie, TVR 2 a programat la Duminica filmului românesc: Puterea și adevărul în regia lui Manole Marcus. Cele două părți ale filmului politic, cu Mircea Albulescu, Ion Besoiu, Amza Pellea şi Octavian Cotescu în rolurile principale – pot fi urmărite la ora 13.10, respectiv 20.10.

Încheiem prima săptămână a acestui an cu o adevărată bijuterie cinematografică pe care TVR 2 ne-o propune la Filmul de Artă. Este vorba despre producţia În adânca mare albastră, în regia lui Terrence Davies, cu Rachel Weisz în rolul principal. Este o poveste de dragoste (apreciată şi multipremiată de criticii de film) ce se desfăşoară în Londra de după cel de-al Doilea Război Mondial.

 

 

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending