Connect with us

Televiziune

Televiziunea Romana in colaps. CM 2014 s-ar putea sa nu se vada in Romania!

Published

on

Criza scutura din temelii TVR-ul! Dupa ce nu am fost in stare sa ne calificam la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia s-ar puta sa nu putem vedea nici competitia. 

TVR are întârzieri cu plata către EBU – organizaţia care reuneşte marile posturi publice din Europa şi care deţine drepturile de transmisie pentru numeroase competiţii – inclusiv pentru CM din Brazilia. Dar riscul ca Televiziunea Romana să nu poată transmite competiţia, programată să înceapă peste 50 de zile, “e un risc de luat în seama – e posibil, dar puţin probabil”, a spus, şeful Sportului TVR, Emil Hossu Longin. Potrivit lui Hossu Longin, posibilitatea ca TVR să transfere unele meciuri către alte televiziuni este în acest moment exclusa, chiar şi în cazul Dolce/Romtelecom, informeaza Hotnews.

Potrivit lui Hossu Longin, exista “întârzieri cu plata către EBU”, dar riscul ca TVR să nu poată transmită, din această cauză, CM 2014 “este un risc de luat în seama – e posibil, dar puţin probabil”. El a spus că TVR nu are datorii către EBU anume pentru aceasta competiţie, întrucât “suma a intrat într-un coş cu datorii mai vechi, dar şi cu plati pentru competiţii viitoare” pe care TVR ar trebui să înceapă să le plătească de pe acum. “S-a făcut o re-re-reesalonare”, iar pentru a elimina orice risc ca TVR să nu poată transmite CM “se negociază acum modalităţile şi termenele de plata către EBU”.

Hossu Longin a precizat că sumele sunt deja trecute în contabilitate. De altfel, aceasta competiţie a fost, după cum spune el, şi “ultima rămăşiţă” a unui contract de sublicentiere încheiat acum câţiva ani între TVR şi Romtelecom, contract prin care Romtelecom urma să preia de la TVR mai multe competiţii şi care, în 2012, a declanşat un imens scandal pe marginea transmisiei Campionatului European.

TRICOLORII 1

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau