Connect with us

Spectacole

Televiziunea Romana, din nou alaturi de Festivalul International „George Enescu”

Published

on

Reclame

Televiziunea Romana sustine si anul acesta, in calitate de coproducator, Festivalul si Concursul International „George Enescu”, aflat la editia a XX-a.

Ca in fiecare an, Festivalul se va desfasura atat în Bucuresti, cat si in Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara, in perioada 1 – 25 septembrie . TVR continua sa se implice in toate evenimentele concursului, prin transmisiuni directe, inregistrari ale concertelor si difuzari de interviuri cu personalitatile invitate. Aceasta traditie culturala dureaza de mai bine de o jumatate de veac, Televiziunea Romana fiind alaturi  de festival inca de la prima editie din anul 1958.

Prima conferinta de presa ce va puncta principalele manifestari din cadrul celui mai mare eveniment cultural muzical din Europa de Est va avea loc miercuri, 26 ianuarie, de la ora 14.00, in Aula Muzeului National „George Enescu”.  Ca la fiecare editie, Televiziunea Romana va oferi periodic detalii despre programul Festivalului , in Jurnalele sale de stiri, dar si in emisiunile  de specialitate care vor fi difuzate la TVR Cultural in perioada premergatoare Festivalului.

La conferinta  participa  Alexandru Lazescu, Presedinte Director General al Societatii Romane de Televiziune, Ioan Holender , Directorul Festivalului, Daniela Zeca Buzura, Director TVR Cultural, Kelemen Hunor,  Ministrul  Culturii si Patrimoniului National,  Demeter Andras,  Presedinte Director General al Societatii Romane de Radiodifuziune, Horia Roman Patapievici, Presedintele Institutului Cultural Roman, Sorin Oprescu,  Primarul General al Municipiului Bucuresti si reprezentanti ai partenerilor si sponsorilor Festivalului.

In cadrul conferintei, organizatorii vor prezenta informatii privind programul Festivalului si Concursului International „George Enescu” – editia 2011, artistii si formatiile participante. Vor fi distribuite jurnalistilor materiale publicitare ale Festivalului  si se vor menţiona detalii legate de manifestarile din tara.

Despre Festivalul si Concursul International „George Enescu”

Editia din acest an a  Festivalului si Concursului International “George Enescu” marcheaza mai bine de  jumatate de secol de traditie, TVR fiind alaturi de festival inca de la prima sa editie din anul 1958. Si destinul TVR Cultural este legat de acest eveniment, postul amintit fiind partenerul oficial al Festivalului si Concursului International “George Enescu”, din anul 2003 pana astazi. La fel ca in anii precedenti, TVR Cultural va transmite in direct si in exclusivitate  o parte din concertele Festivalului. Tot in exclusivitate pentru TVR, marii artisti prezenti in festival vor acorda  interviuri ce vor putea fi urmarite ulterior, in grila de toamna a canalului TVR Cultural.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show2 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV2 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show2 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni3 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show7 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema7 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending