Connect with us

Eurovision

Televiziunea Română transmite în direct şi în exclusivitate Selecţia Naţionala ESC 2023

Eurovision te premiază! TVR acordă 5000 de euro unui telespectator care votează artistul preferat

Published

on

Foto Credit: TVR
Reclame

Într-o veritabilă sărbătoare a muzicii, cei 12 finaliști vor lupta pentru a reprezenta România la Liverpool, la Eurovision Song Contest 2023.

Concurenții participanți la Selecția Națională vor intra pe scenă în ordinea numerelor atribuite prin tragerea la sorţi, astfel:

1.Deiona, „Call on me”

3. Andrada Popa, „No time for me”

4. Ocean Drive, „Take you home”

8. Amia, „Puppet”

9. Andrei Duțu, „Statues”

10. Theodor Andrei, „D.G.T. (Off and on)”

16. Steven Roho x Gabriella x Formaţia Albatros ,”Lele”
20.  Aledaida, „Bla Bla Bla”

26. Adriana Moraru, „Faralaes”​

29.  Maryliss, „Hai vino”
32. JaxMan (Erin Dăneţ) „Bad&Cool”

35. Andreea D Folclor Orchestra, „Periniţa mea”

Televiziunea Română a pregătit un spectacol cu multe surprize, iar una dintre acestea are loc imediat dupa încheierea votului. La finalul concursului, va fi ales, în mod aleatoriu, un telespectator care a participat la vot fie prin apel telefonic, fie online. Organizatorii vor intra în direct prin telefon sau online cu acesta, iar dacă răspunde corect la o întrebare despre conținutul show-ului, va câștiga un premiu de 5000 de euro ! Pentru detalii, cei interesaţi pot accesa regulamentul campaniei „Eurovision te premiază” disponibil online :  http://eurovision.tvr.ro/2023/regulament-campanie-de-fidelizare-eurovision-te-premiaza-referitoare-la-concursul-international-eurovision-2023-selectia-nationala-finala_39552.html)

Reamintim că, în acest an, publicul va fi singurul jurat al competiției și va putea vota melodia preferată, prin apel telefonic (tarif normal) sau online, pe durata interpretării fiecărei piese, sau la finalul show-ului, când va avea loc o recapitulare a compoziţiilor aflate în concurs.

Pentru votul prin apel telefonic, fiecare concurent va putea fi votat la numărul de telefon afișat pe ecran, pe durata interpretării melodiei. După apelarea numărului, robotul transmite mesajul „votat”! și automat, votul se alocă piesei respective. 

Votul online va avea loc pe site-ul oficial al Televiziunii Române: http://www.eurovision.tvr.ro​,  unde doritorii trebuie să parcurgă următoarele etape: logare, apoi „click” pe butonul “Votează”, dedicat concurentului preferat.

Conform Regulamentului competiției ESC 2023, votul publicului va fi exprimat pe durata interpretării piesei de către fiecare artist, din momentul „START VOT” şi până la momentul „STOP VOT”, sau în timpul recapitulării interpretărilor de la finalul show-ului tv, regula fiind un singur vot pentru o piesă, dar cu posibilitatea de a vota mai multe piese. Pe timpul recapitulării, toate numerele de telefon pentru vot, respectiv toate butoanele de vot online sunt active.

Regulamentul concursului poate fi consultat prin accesarea link-ului: http://eurovision.tvr.ro/2023/regulament.html

Selecţia Naţională a ESC 2023 va fi transmisă în direct şi în exclusivitate pe canalele TVR 1, TVR Internațional, pe platforma TVR+ şi pe conturile din rețelele de socializare ale TVR, sâmbătă, 11 februarie 2023, de la ora 20.30.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending