Connect with us

ALL MEDIA

Televiziunea Sigma TV si-a deschis portile in “Saptamana Altfel” (galerie foto)

Avatar

Published

on

Zeci de elevi au invadat studiourile Sigma TV unde au venit sa vada cum se lucreaza intr-o televiziune.

Elevi veniti de la Scoala din Volutari, judetul Ilfov au fost extrem de impresionati de activitatea care se desfasoara intr-un studio Tv. Micutii veniti la Sigma TV s-au simtit timp de cateva ore ca adevarate vedete de televiziune, au participat la diferite inregistrari in studio, altii au filmat sau au asistat in regie de emisie unde si-au vazut colegi in fata camerelor de filmat.

Pe langa toate acestea elevii insotiti de invatatorii lor au vizitat redactia si statiile de montaj.

Studentii de la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi aflati in practica la Sigma TV i-au ajutat pe cei mici sa realizeze o mica emisiune TV in care ei sunt protagonist.

Sigma TV este televiziunea Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, iar in momentul de fata functionaza ca laborator didactic pentru studentii care vor sa invete tainele televiziunii.

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti are in implementare proiectul POSDRU “Practicantii de azi, profesionistii de maine ai televiziunilor”, proiect destinat studentilor din Romania care isi doresc o meserie in televiziune. Pana acum in cadrul acestui proiect au facut practica de specialitate in televiziune peste 1000 de student.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul proiectului www.televiziuneameadepractica.pub.ro .

“Saptamana Altfel” este un program educational lansat de Ministerul Educatiei Nationale care se desfasoara in perioada 1-5 aprilie 2013 si propune elevilor din clasele primare diferite activitati cu caracter educational. Prezenta este obligatorie la toate activitatile propuse de fiecare scoala in parte.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending