Connect with us

Life Style

Televiziuni noi pe piaţa românească: Automotive Channel, Habitat Tv şi Estetik Tv au intrat în emisie

Published

on

Cele trei televiziuni de nisa au intrat in emisie !

Domnul Emanuele Latagliata, presedintele Rainbow Media Communications, trustul media proprietar al canalelor de televiziune AUTOMOTIVE CHANNEL, HABITAT TV si ESTETIK TV, anunta incheierea primei etape de implementare tehnologica a celor trei canale de televiziune, prin inceperea emisiei folosind tehnologia de tip “video streaming”.

Pentru inceput, cele trei canale tv vor putea fi urmarite pe internet, la adresele www.habitattv.ro, www.automotivechannel.ro si www.estetiktv.ro.
Dl Emanuele Latagliata a declarat: “Avem o mare intarziere in implementarea celor trei posturi de televiziune, intarziere provocata de multiplele probleme tehnice si birocratice de care ne lovim inca de cand am venit in Romania. In plus, nu avem inca certitudinea ca programele noastre vor putea fi urmarite foarte curand de telespectatorii romani, deoarece cablistii romani nu s-au aratat interesati sa ne gazduiasca, desi, la nivel mondial, televiziunile tematice sunt din ce in ce mai cerute.

Lansez prin intermediul dumneavoastra, al presei, o provocare tuturor cablistilor romani, oferindu-le gratuit retransmisia canalelor noastre de televiziune pana in momentul in care clientii lor vor decide daca doresc sau nu sa urmareasca emisia acestora. Habitat TV va fi primul nostru canal care va emite in momentul in care distribuitorii de televiziune prin cablu vor primi postul nostru in grila lor de programe.

Nu putem sa investim mai departe in niste posturi de televiziune care nu pot fi urmarite de telespectatori din diverse motive, ce nu tin de valoarea programelor noastre. Suntem siguri ca programele noastre, ce au ca scop imbunatatirea calitatii vietii telespectatorilor prin oferirea de informatie si prezentarea ultimelor trend-uri in domeniu, ii ajuta pe acestia sa isi scada costurile la diverse produse si servicii si sunt printre cele mai bune. Putem sa intram in competitie cu oricine, asta, desigur, din momentul in care emisia noastra va putea fi urmarita de toti telespectatorii.

Va asteptam sa ne urmariti pe internet si sa ne transmiteti parerile dumneavoastra vis a vis de programele pilot pe care le prezentam”.

Tel: 0742.012.222
www.habitattv.ro
www.automotivechannel.ro
www.estetiktv.ro.
www.habitattv.ro

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending