joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSTeleviziunile din grupul PRO îşi vor schimba denumirile şi grafica. Iată cum...

  Televiziunile din grupul PRO îşi vor schimba denumirile şi grafica. Iată cum se va numi postul Acasă sau Sport.ro!

  După ce a fost schimbat logo-ul PRO TV acum şi celelalte posturi din trust vor suferi schimbări de identitate!

   

  Toate posturile din grup: Acasă, Acasă GOLD, ProCinema, Pro TV Internațional și Sport.ro si vor schimba denumirea in derivate „PRO”.

  Conform blogului paulnistor.ro  Acasa se va numi PRO 2, iar sport.ro se va numi PRO X. 

   

  În această toamnă, universul PRO își propune să reunească toate canalele TV din grup sub același concept grafic, vizual, dar și la nivel de denumiri. Astfel, grupul PRO va avea o singură identitate, un singur concept, în lumina căruia vor fi dezvoltate toate elementele de branding ale celor șase canale TV.  

   

  Până în acest moment, fiecare dintre canalele noastre secundare era perceput ca o entitate distinctă. Din această toamnă, ne dorim ca universul PRO să devină mai mare, mai puternic, iar grupul PRO să fie perceput ca un întreg. Avem canale secundare foarte puternice, cu o istorie bogată și ne dorim ca fiecare dintre acestea să funcționeze sub aceeași umbrelă PRO. În două cuvinte, suntem PRO!”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

   

  De 21 de ani, Pro TV le oferă tuturor românilor știri obiective și foarte bine documentate, divertisment de top și conținut de calitate în fiecare program difuzat zi de zi, de luni până duminică. Împreună cu posturile TV secundare (Acasă, Acasă GOLD, ProCinema, Pro TV Internațional și Sport.ro), Pro TV a fost, este și va fi în continuare un grup puternic, în ale cărui valori românii se pot regăsi. Împreună, suntem puternici!

   

  Grupul PRO va continua să inoveze și să reprezinte o sursă de inspirație și încredere pentru telespectatorii din România. Prin această abordare, PRO va fi perceput ca o structură omogenă, care oferă informații, divertisment și programe special gândite pentru toți telespectatorii din România.

   

   

  Foto Credit: PRO TV / paulnistor.ro

  START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

  Dan Ivașcu

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Dan Ivașcuhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente