Connect with us

UTILE

Tematici pentru petrecerea de vară distractivă pentru adulți

Published

on

Vara este perioada perfectă pentru petreceri în aer liber, unde să socializați cu plăcere și să petreceți timp de calitate alături de cei dragi. Puteți să faceți diferite întâlniri tematice, pe subiecte care vă interesează sau care poate au o încărcătură educațională, de ce nu, pentru dumneavoastră și invitații care vă sunt alături. Am decis să adunăm câteva idei de petreceri pe care să le dați chiar în această vară.

1.    Un club de lecturi feministe

Pe fundalul evenimentelor internaționale, se resimte o tot mai acută nevoie de a discuta subiecte relevante, precum sunt drepturile și libertățile femeilor, doar că în loc de proteste, puteți opta pentru un club de lecturi feministe. Organizați un spațiu în aer liber, cu hamace, cu zonă foto, cu flori artificiale într-o nuanță care v-ar ilustra simbolul clubului. Neapărat creați un meniu de gustări și băuturi răcoritoare, eventual în tandem cu subiectele cărților alese. Propuneți-le titlurile invitatelor și chiar supuneți unui vot ce carte veți citi la următoarea ediție. Vă garantăm că impresiile vor fi pe măsură.

2.    O petrecere aniversară de neuitat

Chiar și zilele de naștere au alt farmec vara, deoarece înlocuiți sălile închise cu spațiul enorm al naturii. Puteți alege o poiană sau un luminiș, unde să amplasați leagăne și balansoare pentru cei mici și cei mari. Nu uitați de o masă de cocktail, unde invitații pot savura o serie de băuturi inedite, pe care le va prepara un barman. Există chiar și servicii de bartender cu show inclus. Gustările le puteți alege de la servicii de catering, ceea ce vă va economisi timp și energie.

3.    Un meeting de afaceri pentru networking

Știm că afacerile se țin pe comunicare, iată de ce vara meetingurile pot fi făcute într-o atmosferă lejeră, plăcută. În aceeași ordine de idei, puteți amplasa diferite zone într-un spațiu deschis. De exemplu, o zonă destinată barului, alta cu mese pentru a servi diferite gustări, un spațiu pentru pauza de cafea. Încercați să depășiți limitele anterioare și să concepeți o spațiere care ar lăsa o impresie de profesionalism, dar și de deschidere. Puteți opta pentru un dress code, ca în cazul petrecerilor de tip garden.

Asigurați-vă că se respectă eticheta și că personalul care deservește evenimentul asigură confidențialitatea invitaților.

4.    O nuntă sau un botez în aer liber

După cum spuneam, vara e perioada experimentelor, deci puteți să faceți nunta sau botezul în spațiu deschis. Eventual, optați pentru grădina casei sau pentru un spațiu dintr-un parc sau o pădure, preferabil cu zonă umbroasă, pentru a fugi de caniculă. Alegerea locului trebuie preventiv discutată și cu fotograful sau videograful ales, pentru a obține amintiri memorabile de la eveniment.

Pentru decor și elemente decorative apelați la specialiștii magazinului Eventimag, acolo unde găsiți cele mai inedite obiecte pentru petrecerea ta și prețuri mai mult decât democratice.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending