Connect with us

A-Z NEWS

Tenis: Rafael Nadal va reintra în decembrie, la Abu Dhabi

Published

on

Reclame

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, abia refăcut după o accidentare la genunchi care l-a ţinut departe de teren din iunie, a anunţat marţi pe reţele de socializare că va fi prezent, în cele din urmă, la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, care începe pe 27 decembrie.

„Sunt foarte dornic să revin pe teren la Abu Dhabi. Am câştigat Mondialul de la Mubadala în 2010 şi 2011 şi mi-ar plăcea ca anul acesta să cuceresc din nou acest trofeu”, a explicat el pe conturile de Facebook şi Twitter.

Septuplul învingător de la Roland Garros, în prezent numărul 4 mondial, a reluat antrenamentele la sfârşitul lunii noiembrie, el fiind indisponibil încă din vară, după înfrângerea surprinzătoare din turul secund, de la Wimbledon, în faţa cehului Lukas Rosol.

El suferea din primăvară de aşa-numitul sindrom Hoffa, o inflamare din spatele tendonului rotulian al genunchiului stâng, care l-a împiedicat să dispute Jocurile Olimpice 2012, US Open şi finala Cupei Davis, pierdută de Spania în faţa Cehiei.

AGERPRES

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending