Connect with us

EVENTS

Tenorii ŞTEFAN von KORCH şi ALIN STOICA, alături de pianistul ALEXANDRU BURCĂ în premieră împreună în concertul NESSUN DORMA, pe 19 Iunie la Sala Dalles

Published

on

Reclame

În miez de vară, pe 19 Iunie, doi tenori de vârf din tânăra generație se reunesc, în premieră pe scena sălii Dalles pentru un recital în care orizontul spumos al operetei se va întâlni cu bogăția și dramatismul operei.

Tenorii ŞTEFAN von KORCH şi ALIN STOICA, împreună cu pianistul ALEXANDRU BURCĂ, vor încânta publicul, cu o selecție sclipitoare de pasaje din lucrări în care au cules aplauze furtunoase, pe mari scene din ţară sau de peste hotare, pprecum “La Donna e mobile” din Rigoletto, “Una furtiva lagrima” din Elixirul Dragostei, “E Lucevan le Stele” din Tosca.

Tenorul Ştefan von Korch, promotorul concertelor Musical Extravaganza spune: “Vă invitâm să descoperiţi sau redescoperiţi o selecţie de piese foarte cunoscute, pe care vrem să le dăruim publicului şi dincolo de scena pe care ele au fost consacrate.  Îi invităm în egală măsură pe cei ce iubesc opera şi opereta, cât şi pe cei care încă nu i-au descoperit bogăţia.”

În timp ce tenorul Ştefan von Korch este recunscut pentru acutele ieşite din comun şi este aclamat pentru apariţii în roluri lirice prin excelnţă, tenorul Alin Stoica este descris ca fiind “un tenor cu o voce colosală cum nu s-a mai auzit de ceva vreme pe scenele românești și nu doar,” şi este apreciat pentru forţa sa dramatică, astfel încât întâlnirea muzicală a celor doi solişti promite să fie cu adevărat memorabilă.

Seria de concerte MUSICAL EXTRAVAGNZA continuă cu următoarele evenimente:

17 Iiulie – OF, INIMIOARĂ! – cu tenorul ŞTEFAN von KORCH , baritonul FANG SHUANG şi pianistul ALEXANDRU BURCĂ Tenorul de origine slovaco-germană Ştefan von Korch şi baritonul Fang Shuang, originar din China, acompaniaţi de pianistul Alexandru Burcă, se vor întrece în măiestria de a pune în lumină inestimabile bijuterii ale universului muzical românesc, într-un spectacol deosebit. Duioasa romanţă “Of inimioară,  şlagăre ce au trecut proba timpului, cum este “Copacul”, dar şi arii din operete româneşti ca îndrăgita “Bagă Doamne luna-n nor,” de Tiberiu Brediceanu sau lieduri memorabile ce fac inimile să tresalte prin frumuseţe şi sensibilitate se vor număra printre piesele de rezistenţă ale unei seri inegalabile.

7 August – AVE MARIA – cu tenorul ŞTEFAN von KORCH şi pianistul ALEXANDRU BURCĂ

Secvenţe din mise şi oratorii celebre, dar şi alte piese ce au rămas în istorie pentru modul în care o evocă pe Sfânta Fecioară Maria, îşi vor găsi drumul spre inima publicului, într-un concert special, programat pe 7 August la Sala Dalles, de la ora 19.00. Cei ce vor dărui nestemate muzicale de o înaltă semnificaţie spirituală şi sentimentală vor fi tenorul Ştefan von Korch şi a pianistului Alexandru Burcă. Veţi asculta, “Ave Maria,” de Schubert, Caccini sau Gounod, “Salvae Regina,” “Pieta, Signore şi multe altele.

18 Septembrie – O SOLE MIO – cu tenorul ŞTEFAN von KORCH, baritonul ADRIAN MĂRCAN şi pianistul ALEXANDRU BURCĂ

Formula deja îndrăgită ce îi include pe tenorul Ştefan von Korch, baritonul Adrian Mărcan şi pianistul Alexandru Burcă, revine pe scena Sălii Dalles pentru un concert de canzonete şi zarzuele, derulat sub titulatura O SOLE MIO, pe 18 Septembrie de la ora 19.00.

Binecunoscuta canzonetă “O Sole Mio,” fermecătoarea “Santa Lucia,” inconfundabilul duet din “Bărbierul din Sevilla,” sau înduioşătoarea  “No puede ser” sunt doar câteva dintre titlurile de referinţă cu care tenorul Ştefan von Korch şi baritonul Adrian Mărcan acompaniaţi de Alexandru Burcă, vor bucura publicul într-o seară în care romantismul italian şi pasiunea din ritmurile populare spaniole vor fi reperele unei călătorii sonore printre arii, canzonette şi zarzuele îndrăgite.

Biletele se găsesc pe Ticketstore.ro, la Sala Dalles şi la casa de bilete Ticketstore de la Teatrul de Operetă şi Musical Ion Dacian.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending