Connect with us

Spectacole

Tenorul Cicu și-a propus să creeze o punte peste timp și între generații și a realizat primul remix al cunoscutei melodii Zaraza

Published

on

La Gala Radar de Media, tenorul Dragoș Cicu ne-a făcut o surpriză și a readus în atenție o melodie cu parfum interbelic – Zaraza. Deoarece acesta și-a propus să creeze o punte peste timp și să ofere o notă de modernitate melodiilor celebre din acea perioadă a realizat, împreună cu DJ Yaang de la Kiss FM, un remix special ce a fost extrem de apreciat de invitații noștri.

 

„Pe chipul celor ce cunosc și iubesc aceste melodii îmi doresc să aduc un zâmbet iar în mintea celor tineri să conturez imaginea Micului Paris, o imagine ce consider că nu trebuie să moară. Legătura dintre generații va fi trăirea, vibrația pe care aceste melodii o vor crea în sufletul lor.”, a afirmat artistul.

 

Melodia Zaraza Mix face parte din albumul ”București, Micul Paris” pe care Tenorul Dragoș Cicu l-a lansat în luna octombrie alături de echipa Electrecord Production și în compania unor mari nume ale muzicii românești precum Marina Voica, Ștefania Rareș, Elena Merișoreanu, Raoul, Gheorghe Turda, George Rotaru și a îndrăgiților actori Eugen Cristea și Ștefania Deleanu.

Interpretarea operistică reprezintă amprenta sa proprie ce oferă melodiilor o notă de eleganță și distincție. L-am întrebat de ce a ales acest stil și am aflat informații mai puțin cunoscute. De exemplu, povestea celebrului și iubitului Zavaidoc. Acesta a fost remarcat chiar de George Enescu în timpul primului război mondial. Ulterior, după ce a finalizat serviciul militar, s-a stabilit la București, unde a urmat Conservatorul, luând lecții de canto sub îndrumarea marelui tenor al operei de la acea vreme, Dumitru Mihăilescu Toscani iar apoi lucrând cu renumitul bas-bariton, Petre Ștefănescu Goangă. „Prin urmare, am considerat oportună păstrarea acestei linii, oferind melodiilor atingerea caldă a armoniei operistice. Astfel, acestea primesc aerul nobil care le reprezintă dar și viață.”, a concluzionat artistul.

Ne-a promis că va continua să ne surprindă plăcut așa că vă asigurăm că îl veți reîntălni și la viitoarele noastre evenimente.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending