Connect with us

Vedete

Teo, sărbătorită de prieteni, celebrități și echipă! Ediție emoționantă a emisiunii “Teo Show”

Published

on

Foto Credit: KANAL D
Reclame

Mâine, la Kanal D, de la ora 10:00, telespectatorii au parte de o ediție cu totul special “Teo Show”. Amfitrioana emisiunii nu va uita această zi cu totul specială pentru că surprizele uriașe se țin lanț în platoul inundat de bucurie.

VEZI ȘI Andrei Krișan, despre experiența Survivor. El s-a luptat în finală cu Dam Ursa și Carmen Grebenişan

Adrian Minune, Cătălin Moroșanu, Randi, Vasile Calofir, Andrei Bănuță, Matteo, Văru Săndel și Alin Panc sunt doar câteva dintre celebritățile care nu aveau cum să lipsească de lângă Teo într-o zi atât de importantă. O mare surpriză vine și din partea Nicoletei Luciu. Mesajele pline de iubire și apreciere vin din America, din Londra și din toate colțurile țării, de la Andra, Pepe, Alex Velea, trupa Holograf, George Piștereanu și mulți, mulți alți artiști care o poartă pe Teo mereu în inimile lor. Iar cireașa de pe tort vine de la… Maia, fiica lui Teo Trandafir.

Fără ca celebra ei mamă să bănuiască ceva, își face apariția în studio. Emoții, lacrimi, îmbrățișări, hohote de râs și o mulțime de provocări vin în cascadă pentru invitații celebri, dar și pentru sărbătorita noastră, Teo Trandafir.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending