Connect with us

A-Z NEWS

Teo Trandafir „curatat” de TVR

Published

on

Reclame

Zâna susţine că, de mai bine de jumătate de an, n-a purtat nicio convorbire cu vreo persoană din conducerea TVR. Mai mult, Andreea Marin Bănică consideră eronată informaţia conform căreia ar fi negociat prezentarea programului de revelion al televiziunii din Dorobanţi.

În ciuda zvonurilor potrivit cărora s-a aflat la un pas de a reveni la TVR, pentru a prezenta programul de revelion, Andreea Marin Bănică nu se mai află în  atenţia celor care conduc postul naţional de mai bine de jumătate de an.

În silenzio stampa
„N-am avut nicio întâlnire şi nicio convorbire ori negociere cu preşedintele TVR, Alexandru Sassu, sau cu oricine altcineva din conducerea TVR de mai bine de jumătate de an. Ultimul eveniment organizat împreună cu Televiziunea Naţională a fost Gala UNICEF, precum ştiţi”, a declarat Andreea Marin Bănică pentru ziarul „ring”.
Surse din interiorul TVR ne-au mărturisit că primul care ar refuza revenirea Zânei e chiar preşedintele TVR, Alexandru Sassu, cel care, de altfel, a şi scos „Surprizele” din grilă şi a fost împotriva emisiunii „Preţuieşte viaţa”, care ar fi purtat semnătura Andreei Marin Bănică.

Sassu o vrea pe Teo
Şeful TVR-ului este conştient, se pare, de faptul că instituţia pe care o conduce n-ar putea satisface pretenţiile financiare ale fostei prezentatoare, considerate prea mari în raport cu bugetul de care dispune. Totodată, conducerea TVR nu mai crede într-o emisiune gen „Surprize, surprize”. Alexandru Sassu îşi doreşte alte două vedete care au făcut carieră în televiziune, precum Oana Zăvoranu şi Teo Trandafir.

Andreea s-ar întoarce
Zâna nu poate uita însă televiziunea la care s-a consacrat. Ea a ţinut să precizeze că, de când a plecat din TVR, n-a avut nicio negociere pentru a reveni, dând totodată de înţeles că s-ar întoarce cu plăcere de unde a plecat: „Nu poate fi vorba de nicio negociere recentă pentru nicio sumă, de niciun fel, este vorba doar despre speculaţii neacoperite în realitate. Ceea ce nu înseamnă că am vreo idee preconcepută în privinţa Televiziunii Naţionale. Dimpotrivă, a fost ca a doua mea casă timp de aproape 15 ani, este locul unde am avut parte de realizări-record în profesie şi, în consecinţă, am un respect şi un sentiment speciale pentru profesioniştii pe care i-am avut ca dascăli în această instituţie, de-a lungul timpului”.

Ultima colaborare cu Lazarov
Prime Time, firma lui Valeriu Lazarov pentru care a lucrat şi Andreea Marin, va realiza pentru TVR Revelionul 2009. Aceasta ar putea fi ultima colaborare dintre părţi, în urma căreia postul naţional se va achita şi de o datorie contractuală mai veche.

TVR a fost ca a doua mea casă timp de aproape 15 ani. E locul unde am avut parte de realizări-record în profesie. Am un respect şi un sentiment speciale pentru profesioniştii pe care i-am avut ca dascăli în TVR”, Andreea Marin Bănică
Surs: Ring

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending