Connect with us

A-Z NEWS

Teo Trandafir despre plecarea de la Pro TV: ”Am început eu să fac figuri. Am trădat cumva”

Published

on

Teo Trandafir afirmă că nu banii au fost cei care au dus la ruptura de Pro TV. Trădarea sa a fost, de fapt, motivul real al despărțirii de postul din Pache Protopopescu.

Vedeta Kanal D spune că a fost plătită foarte bine atunci când realiza emisiuni la Pro TV. Nu banii au fost problema atunci când a ales un drum separat de Pro TV:

„Am fost plătită întotdeauna pentru ceea ce am făcut, plătită împărătește. Mi se pare că nu meritam și nu am meritat atâta atenție. Am avut noroc cu carul. Nu am cerut. I-am spus că mă plătea prea bine. Am trăit vremuri de sărăcie inimaginabile la Tele 7 ABC.

Noi, eu și Mircea Badea, eram plătiți cu 100 de dolari americani pe lună pe care nu îi prea luam. O să ziceți că atunci erau bani. Nu erau. Erau câți sunt și acum. Cum să trăiești, să te îmbraci, să te machiezi, să îți plătești lumina.”

Trădarea lui Teo Trandafir față de Adrian Sârbu a condus către ruperea definitivă a acesteia de Pro TV:

”Cel mai bogat om din lume eram eu, pentru că aveam încrederea lui. Nu eram singură, dar eu o prețuiam cum nu vă puteți imagina. Ochii lui zâmbind erau de neegalat. La un moment dat am avut senzația că nu mai am asta și m-am răzvrătit. Dacă îmi pui șaua pe mine și strângi cu blândețe, la blândețe reacționez. Nu a înțeles, nu am înțeles. Am avut senzația că îmi ia asta. Nu a avut răbdare în ziua aia, în clipa aia.
El nu s-a supărat, eu am fost nesimțită. El nu a făcut altceva decât să spună ‘Bine mă, facem așa’. Am început eu să fac figuri. Am plătit pentru asta. Să mor de nu am plătit. Am trădat cumva.

Eu nu obișnuiesc să fac asta. Nu se aștepta. Nici eu nu mă așteptam. Nu știam cum să gestionez situația, nu știam cum e să trădezi pe cineva atât de important. Nu mă trata cu blândețe când greșesc că atunci m-ai umilit cu adevărat, asta s-a întâmplat.”,  notează ziare.com.

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending