Connect with us

BAZAR

Teo Trandafir îi învață pe cursanții academiei TV & Film Academy by Ruxandra Ion cum să devină prezentatori TV

Published

on

 

Teo Trandafir va inaugura, în septembrie, o nouă serie de cursuri pentru “Prezentator TV” la academia Ruxandrei Ion.

O dată pe lună, Teo va avea invitați, la cursuri, personalități ale lumii artisitice autohtone, care vor putea să le destăinuie cursanților academiei din secretele unei cariere de succes și de durata în televiziune, pe scenă și în afara ei.

Venind în sprijinul actualilor și viitorilor cursanți, fondatoarea academiei, profesionistul de renume Ruxandra Ion, a conceput, pentru cursurile care vor debuta în septembrie, o nouă structură a cursurilor, bazată pe un modul de 10 luni, cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, un curs durând 2 ore.

Cursurile de actorie vor fi structurate pe 3 grupe de vârstă: grupa “Abracadabra”, pentru copiii de 6-10 ani; grupa “LaLa” pentru adolescenții de 11-16 ani și grupa “Gheorghe Dinică” pentru adulții de peste 17 ani. O dată pe lună, la cursurile de actorie ale grupelor  “Abracadabra” și “LaLa” vor fi invitați membrii trupei LaLa Band, pentru a le împărtăși cursanților din experiența lor de pe platouri și de pe scenă. În același timp, cursanții grupei de actorie “Gheorghe Dinică” se vor bucura, o dată pe lună, de prezența la cursuri a unui actor/regizor de referință din industria de profil românească.

Cursanții de la actorie vor juca în scurt-metrajele realizate în cadrul școlii și vor avea șansa să fie înscriși în baza de casting a firmei de management artistic “ACT SMART HOUSE”, în vederea participării în proiecte de filme și televiziune, filmări de spoturi publicitare. În acest sens, din februarie și până în iunie, un număr de 15 cursanți ai academiei au avut deja ocazia să filmeze, prin ACT SMART HOUSE, spoturi publicitare și proiecte de tv. Mai mult decât atât, în luna septembrie, toți cursanții de la actorie vor fi testați muzical, în cadrul academiei, de către școala de muzică a Crinei Mardare. Pe lângă faptul că fiecare cursant de la actorie va juca într-un scurt-metraj (cele mai bune vor participa la importante festivaluri de profil europene), acesta va putea beneficia de un book  foto profesionist, la D& D Studio, cu un discount de 75%.

Tot în septembrie va debuta o nouă serie de cursuri și la “Producție, Regie, Scenaristică”. Și aceste cursuri se vor desfășura pe durata a 10 luni, cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, și o durată de 2 ore per curs. În cadrul acestora, cursanții vor scrie, regiza și produce propriul scurt-metraj, cu șansa ca acesta să fie înscris în cele mai bune festivaluri de profil din Europa.

Cursurile de dans încep tot în septembrie, instructor fiind Alexia Țalavutis. Ele se adreseaza persoanelor de toate vârstele, începând cu 8 ani, care își doresc să învețe să danseze ca un adevarat profesionist sau să-și dea frâu liber emoțiilor și să se exprime prin dans.

Marian Râlea, Ioana Blaj, Carmen Tănase, Adela Popescu, Mircea Gheorghiu, Mihai Brătilă sunt profesorii care îi vor introduce, ca și până acum, pe cursanți, în arta actorului. Ruxandra Ion, Alex Fotea, Iulia Rugină, Ducu Ion, Alma Bacula, Radu Grigore, Mihai Mitici sunt profesioniștii care îi vor învăța pe cursanți tainele scrierii, regizării și producției de ficțiune de succes. Teo Trandafir, profesoara care le va arăta cursanților ei cum să devii un bun prezentator TV.

Înscrierile  pentru anul 2014-2015 sunt deschise și se pot face atât online, pe www.academytv.ro, cât și la sediul din Str. Căderea Bastiliei 41. Taxa este lunară iar cei care achită, în avans, un an integral, beneficiază de o reducere de 10%.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Adela Popescu

Ruxandra Ion

carmen tanase

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor

Published

on

 

Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon Chefi la cuțite, însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar. Festivalul Scoicilor își redeschide porțile pentru a doua oară anul acesta, cu o ediție specială, de toamnă, iar gurmanzii sunt așteptați între 29 august și 1 septembrie în Piața Ovidiu din Constanța, la un nou festin gastronomic, sub marca consacrată a iubitului jurat.
”Festivalul Scoicilor rămâne cel mai drag eveniment pe care l-am făcut! Tocmai de aceea vreau să aduc din nou oamenii împreună, la final de vară, și sper ca toți constănțenii, dar și cei care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la malul mării, să ne treacă pragul pentru un spectacol în bucate cu și despre scoici. Va fi o ediție extraordinară!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.
Toți cei care nu pot rezista în fața midiilor pane, a tocănițelor din fructe de mare, a scoicilor sotate cu vin sau cu sos de roșii și pătrunjel, sunt așteptați în Piața Ovidiu, din centrul vechi al Constanței, acolo unde îl pot întâlni și pe chef Cătălin Scărlătescu, prezent în toate cele patru zile de festival.
Tot în această toamnă, juratul revine și la Chefi la cuțite, alături de bunii său colegi- Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cel mai nou sezon al show-ului culinar de la Antena 1 va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august la cinema

Published

on

 

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezinta din 23 august pe marile ecrane ,,Bucataria Iadului”

Published

on

 

Povestea a trei femei curajoase, „Bucătăria Iadului” le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată in faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

Rămase fără protecție și venituri stabile, doamnele decid să preia chestiunile mafiei irlandeze în propriile mâini – reușind să găsească aliați atât în gestionarea problemelor din cartier, cât și în eliminarea concurenței.

New Line Cinema, în asociere cu BRON Creative, prezintă o producție Michael De Luca filmul „Bucătăria Iadului” din 23 august pe marile ecrane.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Galeria foto a filmului poate fi descărcată de AICI

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: