Connect with us

Emisiuni

Teodor Stroe este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor. „A fost o decizie foarte grea”

Published

on

Semifinala iUmor de seara trecută a fost câștigată de Teodor Stroe, concurentul ce a uimit cu un număr de magie cu cărți și cub Rubik, și astfel a ocupat ultimul loc din finala de săptămâna viitoare.

Trei concurenți au reușit să îi impresioneze seara trecută pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Ioan Strâmbeanu, Abel Megyes și Teodor Stroe au obținut cele trei voturi ale juraților, fiind astfel posibili finaliști ai sezonului 11 iUmor. 

”A fost o decizie foarte grea!”, a recunoscut Mihai Bendeac, care l-a declarat pe Teddy, Teodor Stroe, drept ultimul finalist ai sezonului 11 iUmor.

Numărul lui Teddy, pe care l-a numit ”truc pentru minte, nu pentru ochi”, nu a fost plăcut la unison de către toți de la masa juriului, iar acest fapt a declanșat anumite ”discuții corozive” între cei trei, așa cum le-a numit Mihai Bendeac.

Discuțiile iscate prin încercarea lui Cheloo de a deconspira trucurile de magie ale finalistului au fost elucidate la finalul serii când cei trei jurați au decis că Teodor Stroe merită ultimul loc din finala acestui sezon iUmor.

Telespectarii îl pot revedea pe Teddy sâptămâna viitoare în finală alături de Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina și Virgil Ciulin, duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Ce numere au pregătit aceștia pentru a-i convinge pe jurați că merită să fie câștigători, cei de acasă pot afla duminică seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în finala sezonului 11 iUmor.  

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending