sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniTeodora Buciu este câștigătoarea sezonului șase Vocea României! Ce a spus Tudor...

  Teodora Buciu este câștigătoarea sezonului șase Vocea României! Ce a spus Tudor Chirilă?

  Teodora Buciu este câștigătoarea sezonului șase Vocea României și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro! Finala show-ului suprem al vocilor le-a oferit românilor un spectacol grandios, foarte multă emoție și momente pline de sensibilitate, energie și efervescență.

   

  Tudor a reușit, pentru al treilea an consecutiv, să aducă în echipa sa marele trofeu! El a simțit din prima clipă talentul Teodorei și a avut încredere încă din etapa audițiilor pe nevăzute că ea ar putea fi următoarea vocea a României. Chiar dacă cei doi au avut și mici divergențe în timpul competiției, Tudor a ales de fiecare dată cele mai bune melodii pentru concurentă, care i-au pus perfect în evidență calitățile vocale remarcabile și au creat momente memorabile împreună. Teodora a reușit să-și impresioneze în fiecare etapă antrenorul, să cucerească publicul și să obțină foarte multe voturi.

   

  Extrem de fericită ca a fost preferata românilor în sezonul șase Vocea României și cu lacrimi în ochi, Teodora a spus:

  ”Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire!”.

   

  Imediat după ce a aflat că Teodora Buciu a adus trofeul Vocea României în echipa sa, Tudor Chirilă a declarat:

  ”Pentru mine, nu e fericirea atât de mare cât e pentru copila asta, care e absolut extraordinară. Teodora a fost de neoprit în seara asta. Oamenii de acasă sau cei care votează se pricep la muzică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul acestui concurs.”.

   

  Teodora Buciu are 17 ani, este originară din București și este o adolescentă veselă și mereu cu zâmbetul pe buze. A studiat pianul de la vârsta de 4 ani și apoi a început să ia lecții de chitară. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reușind să câștige marele premiu. Și, pentru că acest talent nu putea veni singur, Teodora a realizat că îi place foarte mult și teatrul, așa că, de un an de zile îmbină perfect teatrul cu canto și își dorește să meargă să studieze musical-ul la Londra.

   

  Nu a renunțat nicio clipă la visul ei și s-a înscris la Vocea României hotărâtă să-și demonstreze calitățile vocale și să ajungă cât mai aproape de marele premiu. Teodora a reușit în fiecare etapă a competiției să surprindă cu momentele complexe pe care le-a adus pe scenă. La audițiile pe nevăzute a interpretat perfect melodia Purple rain, a întors toate cele patru scaune, i-a lăsat pe antrenori fără cuvinte și a decis să meargă în echipa Tudor, unde a învățat foarte multe și a descoperit că poate cânta orice gen muzical.

   

  În etapa confruntărilor a cântat piesa Don’t rain on my parade și l-a convins încă o dată pe Tudor să mizeze pe ea, iar în runda knockout-urilor, Teodora a interpretat cu foarte multă maturitate și inventivitate melodia Bang, bang, reușind să primească aprecierea tuturor antrenorilor.

  teodora-buciu

   

  În primele două show-uri live a cântat magistral aria Lascia ch’io pianga și melodia Creep și a ajuns la sufletele românilor, care au votat-o în număr mare și au trimis-o de fiecare dată mai departe în competiție, fiind fascinați de vocea ei.

  În marea finală, Teodora a prezentat trei momente fabuloase. Singură, a cântat melodia Cry baby, iar împreună cu Tudor Chirilă a interpretat piesa Zmeul. Ultima melodie interpretată pe scena vocilor de câștigătoarea sezonului șase Vocea României a fost Who wants to live forever, alături de Tiberiu Albu.

   

  Toate reprezentațiile Teodorei au fost electrizante și au cucerit publicul, iar melodiile alese de Tudor au fost de fiecare dată potrivite timbrului ei vocal, au ajutat-o să ajungă mai repede la sufletele românilor și să obțină voturile acestora.

   

  Foto Credit: PRO TV

  Marea finala a primului sezon „Bravo, ai stil!” va fi difuzata, sambata, la Kanal D! Castigatoarea va fi anuntata in direct!

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente