Connect with us

UTILE

Termene.ro lansează primul podcast cu soluții concrete pentru integrarea inteligenței artificiale în companii

Published

on

Reclame

„Valurile Inteligenței Artificiale” cuprinde o serie de sesiuni de lucru transmise live, de la Nuba din Mamaia

București, 30 iunie 2023 – Termene.ro, platforma de business intelligence din România, care integrează date analizate cu ajutorul inteligenței artificiale despre companii, lansează „Valurile Inteligenței Artificiale”, o serie de sesiuni de lucru cu soluții concrete, bazate pe inteligență artificială, pentru antreprenorii și managerii din companiile românești.

În cadrul acestora va fi explorat modul în care inteligența artificială poate fi implementată în companiile din România și vor arăta posibilitățile, limitele și riscurile asociate acestei tehnologii. În același timp, sesiunile de lucru vor dezbate modul în care antreprenorii români implementează inteligența artificială în afacerile lor pentru a scădea costurile, a înlocui angajați și a crește exponențial businessul.

„Prin această experiență interactivă ne propunem să oferim o perspectivă clară asupra modului în care inteligența artificială poate transforma o afacere, indiferent de dimensiunea acesteia sau de sectorul în care activează. Oferim ocazia antreprenorilor și managerilor să interacționeze cu experți în inteligență artificială și să învețe cum să integrezi această tehnologie în procesele propriei afaceri. Totodată, aducem soluții practice și personalizate pentru implementarea AI și pentru eficientizarea procesele prin intermediul tehnologiilor de automatizare”, a declarat Adrian Dragomir, fondatorul Termene.ro și creatorul podcastului „Valurile Inteligenței Artificiale”.

Astfel, Adrian Dragomir, alături de alți experți în AI, digitalizare și automatizare, va organiza sesiuni zilnice la NUBA din Mamaia Nord, între 17 iulie și 24 august, în intervalul 11:00-13:00. Sesiunile vor fi interactive, iar antreprenorii și managerii vor avea șansa să primească feedback real și practic pe un proces critic din business. În același timp, vor obține pași concreți pentru a-și eficientiza business-ul cu ajutorul inteligenței artificiale, dar și soluții personalizate, conexiuni de afaceri și o înțelegere mai profundă a modului în care AI poate îmbunătăți orice business.

„Seria de evenimente pe care le desfășurăm este dedicată antreprenorilor, managerilor sau oricui dorește să afle mai multe despre acest subiect. Accesul este GRATUIT, dar limitat de capacitatea locației. Vom avea 21 de sesiuni, dintre care în 16 vom lucra direct cu câte o companie pe cazuri concrete. Antreprenorii sau managerii se pot înscrie prin completarea unui formular pe site-ul termene.ro. Astfel, vor primi consultanță complet gratuit și personalizat. Ne propunem să aducem perspective valoroase și cunoștințe noi în cadrul sesiunilor”, a mai precizat Adrian Dragomir.

Întregul conținut va fi disponibil în aplicația mobilă Termene.ro.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show2 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV2 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show2 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni3 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show7 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema7 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending