Connect with us

Business

Termoșemineele – o soluție de încălzire minunată

Avatar

Published

on

Încălzirea locuinței reprezintă un detaliu care ne preocupă pe toți în sezonul rece, dat fiind faptul că iernile în România nu sunt deloc prietenoase. Prin urmare, majoritatea dintre noi încercăm să găsim soluțiile cele mai eficiente pentru încălzire, astfel încât să ne bucurăm pe tot parcursul iernii atât de confort termic cât și de costuri cât mai bune pentru încălzire.

Din păcate însă puține sunt sistemele de încălzire care îți garantează atât căldură cât și prețuri mici pentru încălzire. Asta nu înseamnă că nu există și soluții avantajoase care merită toată aprecierea noastră.

Iar cel mai bun exemplu în acest sens este folosirea acelor termoseminee care au apărut în ultima perioadă pe piață.

Reprezintă o soluție de încălzire relativ nouă, însă a beneficiat de foarte multă popularitate în ultimul timp. Și pe bună dreptate, de altfel, dat fiind faptul că un termoșemineu pe peleți bun prezintă numeroase avantaje care te conving să alegi și tu să-ți încălzești casa cu ajutorul unui termoșemineu.

Despre avantajele pe care le prezintă aceste termoșemineele și despre motivele pentru care considerăm că este o soluție de încălzire minunată vorbim în acest articol. Am contactat echipa de la centrale-seminee.ro, în oferta cărora putem găsi cele mai bune termoșeminee pe peleți disponibile la ora actuală pe piața din România, iar informațiile primite le împărtășim cu voi în rândurile următoare:

Design superb – numeroase posibilități de decorare

Termoșemineele pe peleți se remarcă înainte de toate prin designul minunat pe care îl au. Practic, nu te vei vedea nevoit să îl ascunzi într-o anexă din exterior sau folosind cine știe ce trucuri, deoarece termoșemineul poate fi elementul central al camerei în care este instalat. Ba chiar va reprezenta o atracție în camera respectivă.

Există termoșeminee foarte moderne, ce pot fi integrate cu ușurință indiferent de stilul camerei, care impresionează cu un spectacol al arderii peleților greu de descris prin cuvinte.

Toată familia, alături de musafiri, va prefera să stea în fața termoșemineului, în cele mai multe zile de iarnă, bucurându-se de acest spectacol!

Performanțe foarte mari

Un alt motiv pentru a opta pentru termoșemineele pe peleți este și faptul că acestea garantează performanțe foarte bune pentru încălzire. Practic, nu doar aspectul este atrăgător la termoșeminee, ci și eficiența lor.

Reușesc să îți încălzească întreaga casă și să scoată maximul din combustibilul utilizat, astfel încât să nu simți frigul întregul sezon.

Iar aceste performanțe sunt posibile, în primul rând, datorită faptului că folosesc cele mai noi principii de ardere și tehnologii de ultimă oră, întocmai pentru ca randamentul să fie cât mai bun.

Costuri reduse pentru încălzire

Cheltuielile pe timp de iarnă pot crește enorm atunci când nu folosești un sistem de încălzire eficient. Prin urmare, găsirea unei soluții de încălzire ieftine reprezintă un obiectiv pe care îl întâlnim la o mulțime de persoane. Ei bine, căutarea ar trebui să ia sfârșit acum, deoarece termoșemineele reprezintă soluția optimă din acest punct de vedere.

Termoșemineele pe peleți îți garantează cele mai bune costuri pentru încălzire, întocmai datorită faptului că folosesc un combustibil foarte eficient, cu randament înalt și deloc scump. Astfel poate fi explicată și tendința generală de folosire a peleților pentru încălzire.

Siguranță maximă, întreținere simplă

Termoșemineele mai sunt recomandate și datorită faptului că inspiră foarte multă siguranță. Sunt dotate cu mai multe elemente care au funcția de a preveni defecțiunile și incidentele, astfel încât siguranța să fie pe primul loc.

De asemenea, dacă se respectă lucrările de întreținere a termoșemineului, care nu sunt deloc dificil de realizat, performanțele și siguranța vor fi mereu la cel mai înalt nivel.

Acestea fiind spuse, putem trage concluzia că termoșemineele reprezintă cu adevărat o soluție de încălzire excelentă.

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Studiu

Digi24 este în topul celor mai de încredere branduri conform Institutului Reuters

Avatar

Published

on

            Digi24 se menține pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai de încredere branduri, conform Digital News Report realizat de Institutul Reuters. În plus, Digi24.ro se situează printre cele mai urmărite și credibile surse de informare din online.

 

Conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford, 71% dintre respondenți consideră că Digi24 reprezintă un brand media de încredere și rămâne, pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai urmărite instituții de presă din țară.

Postul de știri Digi24 se menține în topul realizat de Institutul Reuters, al doilea cel mai de încredere și urmărit post de televiziune din România, dar și primul post de știri din acest clasament. Astfel, 44% dintre telespectatori aleg săptămânal platforma TV a Digi24.

Platforma Online este de asemenea, în topul celor mai urmărite surse de informaţie, ocupând poziția a treia, cu 30% dintre utilizatori care se informează de pe site-ul sau aplicația digi24.ro.

Raportul se bazează pe o cercetare realizată în 40 de ţări şi la care au participat peste 80.000 de consumatori de ştiri. În România, sondajul a fost făcut în perioada ianuarie-februarie 2020, pe un eșantion de 2.017 persoane, cu o distribuție mai mult urbană, având o marjă de eroare +/-2,18%.

            „Digital News Report de la Reuters Institute, din acest an confirmă un trend general către o lume a știrilor mai digitalizată, dominată de platforme, având în centru dispozitivele mobile; în plus, există dovezi că unii editori de materiale deosebite, premium, se bucură de o creștere a abonamentelor. (…)

Încrederea în mass-media crește timid în 2020, față de 2019, România fiind pe locul 19, din 40 de piețe de media, cu 38 la sută din audiențele digitale care declară că au încredere în presă, în general. Digital News Report demonstrează că încrederea în presă este influențată de evoluțiile sociale și de gradul de divizare al unei societăți, iar în România, anul 2019, în comparație cu alte țări, a fost un an fără evenimente politice, economice sau sociale deosebite…, se mai arată în secţiunea pentru România a raportului.

Comentarii

Continue Reading

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading

Business

Pentru transport profesional chemaţi un specialist – cum sunt onorate astfel de cereri

Avatar

Published

on

transport marfa si mobila

Pentru orice serviciu există un nivel al amatorului și unul al profesionistului. Înțelegem pe deplin că așa cum mergem la specialist pentru orice problemă, atunci când vine vorba de nevoia ce ține de relocare, transport marfă sau alte bunuri vorbim despre recomandarea de a apela la firme specializate.

Serviciile pe această nișă s-au dezvoltat simțitor de mult în ultima vreme, ca drept dovadă a dezvoltării pe sectoare diverse. Deschiderea unui nou sediu, mutarea unei firme sau chiar mutarea în casă nouă sunt cazuri care impun necesitatea unui transport special.

Firmă cu experiență, care poate asigura transportul

Dacă vă întrebați ce poate merge rău atunci când alegeți pe oricine deține o mașină mai încăpătoare, să transporte anumite bunuri să ne gândim la scenarii: marfă sau bunuri deteriorate atunci când ajung la destinație, costuri mai mari, întrucât vor fi necesare mai multe rute, repetate tur-retur. Așadar, dacă punem în balanță practic nu merită.

Există firme de transport marfa ce pot onora comenzi în ceea ce privește necesitatea de a muta mobilă, bunuri de mare volum sau de a ajuta la relocarea unei societăți, cu tot ce înseamnă mutarea echipamentelor. O astfel de colaborare are la bază un contract, astfel că timpul în care se va desfășura întreaga operațiune este cel stabilit conform termenilor din contract.

Avantajele de a lucra cu o firma serioasă de transport marfă

Siguranță – o firmă de transport marfă și mobilă în București precum sunt serviciile pe care le regăsim la www.transport-marfa-mobila.ro poate asigura transportul. Astfel, la destinație nu există surprize, deteriorări.

Eficienţă și promptitudine – practic publicul își asigură un timp optimizat în care realizează mutările necesare.

Costuri rentabile – dacă ne gândim la soluții alternative, sunt necesare autovehicule încăpătoare și șoferi, există și factorul de efort fizic, așadar per total costurile sunt mai avantajoase atunci când alegerea este cea a unei firme care să realizeze transportul necesar. Vorbim spre exemplu inclusiv de șoferi cu experiență care vor contribui la efectuarea unui transport eficient.

Când apelăm la astfel de servicii

În principiu tot ce înseamnă o mutare complexă, cu bunuri de mare volum va impune nevoia de autovehicule mari pentru a fi transportate. Există însă tot felul de cazuri. Cei de la transport-marfă-mobilă.ro spre exemplu se adresează publicului bucureștean, indiferent de sector. Echipa este mereu pregătită pentru a răspunde solicitărilor privind transportul intern sau internațional. Pot fi soluția ideală pentru a transporta marfă, mobilă, electrocasnice și nu numai.

Serviciile profesionale de transport vor include și încărcarea, descărcarea, manipularea bunurilor. În plus, pentru rutele mai lungi, la transport internațional spre exemplu, sunt doi șoferi ce se vor asigura că transportul este efectuat în timp util, fără a compromite condițiile optime, inclusiv timpul de odihnă.

În ceea ce privește costurile lucrurile sunt relative și variază de la caz la caz. În mod cert însă, avantajele primează astfel pentru că sunt servicii rentabile. Detalii în acest sens pot fi solicitate și din cadrul paginii online mai sus menționată.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0