Connect with us

Casting

“The Floor”, quiz show-ul care a cucerit Europa, vine la Kanal D! Astăzi se dă start castingului!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
Reclame

Kanal D le pregateste telespectatorilor o experienta unică, odată cu achizitionarea unui format format internaţional de succes, „The Floor”, ce a înregistrat cifre spectaculoase de audienţă în Olanda, Franţa sau Spania. Quiz show-ul care a cucerit Europa vine la Kanal D şi va captiva publicul prin combinaţia unică de cunoştinţe generale din diferite domenii, spontaneitate şi strategie, totul într-o desfăşurare contra-cronometru  a unor dueluri ale minţii, 1 la 1.  Începând de astăzi, toţi cei interesaţi să participe la concursul televizat se pot înscrie la casting, accesând pagina casting.kanald.ro ! Cunostinţele în diverse domenii, abilitatea de a concura sub presiunea timpului sunt aliaţii celor care îşi doresc o experienţă cu totul specială, la “The Floor”.

În show-ul „The Floor”, 49 de împătimiti ai quiz-urilor se vor înfruntă în dueluri de cultură generală pe o podea gigantică cu LED-uri, segmentată în pătrate egale, fiecare reprezentând un domeniu de cunoştinţe.

Regulile jocului sunt simple, iar dinamica acestuia este foarte atractivă pentru public. Un concurent ales aleatoriu provoacă un adversar alăturat la un duel de întrebări și răspunsuri. Ei joacă unul împotriva celuilalt, în categoria pătratului adversarului. Scopul fiecarui concurent este acela de a cuceri întreaga podea cu răspunsurile corecte la întrebări şi de a obţine marele premiu. 

 Formatul “The Floor” este o creatie Talpa, casă de productie cu sediul în Olanda și fondată de John de Mol. Compania produce conținut inovator, formate de succes pentru piața internațională.  În Olanda, primul sezon al show-ului a înregistrat cifre impresionante la RTL4, televiziunea unde a fost difuzat, plasând staţia pe primul loc in topul audienţelor. 

Mai multe informatii despre quiz show-ul “The Floor” veţi putea găsi pe proprietăţile oficiale ale Dogan Media International. Îi invităm în continuare pe toţi cei interesaţi să participe în emisiunea televizată “The Floor”, la Kanal D, să se înscrie la casting, accesând pagina casting.kanald.ro.  Doritorii trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani, să aibă cunoştinţe de cultură generală, spontaneitate, dar şi dorinţa de a concura cu un adversar, contra-cronometru.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending