Connect with us

Digital

The Group lansează Prometheus – prima agenție specializată în Programmatic media

Published

on

Reclame

The Group lansează Prometheus, prima agenție din România specializată în Programmatic media.

“Pentru noi internetul este o altă dimensiune a preocupărilor, interacțiunii, comunicării și existenței, inclusiv comerciale, a oamenilor și brandurilor.  Clienții noștri așteptau de la noi, ca întotdeauna, să devansăm viitorul. Prometheus este răspunsul pentru nevoia de performanță a brandurilor, pentru soluții eficiente de marketing în această “altă dimensiune”. Lansarea unei agenții specializate în Programmatic presupune o investiție substanțială și suntem fericiți că am putut să o facem, în beneficiul tuturor Clienților noștri.” – a declarat Zoltan Szigeti, președinte The Group.

Activitatea de Programmatic media reprezintă cea mai nouă dezvoltare a abilităților și competențelor profesionale de a promova branduri, adecvat, complex, personalizat și eficient, cu ajutorul tehnologiei și al datelor.

Prometheus este prima agenție specializată în Programmatic media și marketing analytics din România. În acest moment, Prometheus este singura agenție care deține soluția completă de Programmatic, pe de o parte prin tehnologie și instrumente proprii, pe de altă parte în baza primului contract semnat de Google cu o agenție din România pentru acces la platforma și instrumentele exclusive ale companiei Google.

“Activitatea de Programmatic planning & buying, capabilitatea de marketing analytics, deși utilizate ca enunțuri la scară mai largă, sunt pe deplin înțelese și aplicate de foarte puțini specialiști.  Rezultatele lor vor reașeza eficient raporturile dintre branduri și consumatori pe internet, vor aduce vești bune pentru site-urile “vii” și active, pentru publisheri, pentru bloggeri și proprietari de conținut relevant, vor contribui la o eficiență sporită a investiției brandurilor în comunicare. Clienții Media Investment vor beneficia în mod direct de expertiza oferită acum de Prometheus.” – a declarat Dan Balotescu, managing partner Media Investment.

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending