Connect with us

Life Style

The Light- in curand, un nou cinematograf in Liberty Center Mall

Published

on

Reclame

Compania The Light pregateste in aceste saptamani deschiderea pe 31 octombrie a ceea ce se anunta a fi cel mai modern cinematograf al Bucurestiului. Este vorba de The Light, un complex de 7 sali de cinema situat in Liberty Center, cel mai nou mall al Bucurestiului, care isi va deschide si el portile in curand publicului larg.

The Light este rezultatul viziunii a doi parteneri, John Sullivan si Keith Pullinger, care, dupa o bogata experienta in domeniul cinematografiei in Europa, Australia si Asia, au decis sa fondeze in Romania primul cinematograf dotat cu echipament digital pentru fiecare sala, avand in acelasi timp capacitatea de a proiecta filme in tehnica 3D.
John Sullivan, partener The Light: „Digitalul reprezinta viitorul. Este o directie spre care merge cinematograful mondial. Astfel ca, atunci cand am decis sa formam The Light, partenerul meu si cu mine am vrut sa privim dincolo de ziua de azi si sa oferim spectatorilor posibilitatea de a experimenta de pe acum ceea ce in viitor va deveni o experienta obisnuita.”
Keith Pullinger, partener The Light: „The Light este un cinematograf pentru toata lumea. Este vremea ca oamenii de toate varstele sa redescopere placerea de a veni la film. Alaturi de cei tineri, carora stim ca le place sa iasa la film, ii asteptam pe adulti si pe cei mai varstnici sa ni se alature in aceasta experienta minunata care este vizionarea unui film. Suntem pregatiti, de asemenea, cu multe surprize pentru familiile cu copii. Ne dorim ca mersul la film sa devina o experienta cotidiana si nu una iesita din comun, asa cum se intampla acum in Romania. ”

The Light propune bucurestenilor un concept de cinematograf inovator, in care primeaza calitatea exceptionala a imaginii si a sunetului, datorate dotarilor tehnice de ultima generatie in proiectia digitala si 3D. Cele 7 sali de cinematograf, cu o arhitectura interioara unica, au o capacitate totala de 1200 de locuri. Cei doi investitori au acordat o mare atentie dotarilor specifice unui cinematograf, un exemplu fiind calitatea mobilierului si in special a scaunelor, achizitionate de la lideri mondiali in domeniu. Pe langa proiectiile de film, spectatorii pot gasi la The Light un cafe-bar bine echipat, dar si un spatiu de tip lounge, unde se pot relaxa sau se pot intalni cu prietenii. The Light va avea, de asemenea, doua sali de conferinte concepute ca un spatiu alternativ pentru derularea unor evenimente diverse, de la intalniri de business pana la evenimente mondene.
Echipa The Light care va acoperi toate aspectele businessului atinge in prezent un numar de 40 de persoane, care au beneficiat de training international dedicat si care sunt gata sa isi inceapa activitatea in companie.

The Light este o companie originara din Marea Britanie fondata de John Sullivan si Keith Sullivan, care isi propune sa investeasca in Romania in zona cinematografului digital. Noi locatii vor fi deschise in viitor, cea mai apropiata de finalizare fiind cinematograful The Light din cadrul complexului comercial Tiago Mall din Oradea.
www.comunicatemedia.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending