Connect with us

Premieră TV

„The Lord of the Rings”, una dintre cele mai de succes trilogii, în decembrie la Warner TV

Published

on

Reclame

„The Lord of the Rings”, una dintre cele mai premiate și de succes trilogii din toate timpurile, va fi difuzată în luna decembrie la Warner TV.

            Lungmetrajele care alcătuiesc trilogia au fost regizate de Peter Jackson, pe baza cărților scrise de J. R. R. Tolkien.

            Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom și Viggo Mortensen sunt capetele de afiș ale producțiilor Noua Zeelandă – Statele Unite care, împreună, au generat încasări de aproximativ 3 miliarde de dolari la nivel global.

            Acțiunea este plasată în fictivul Pământ de Mijloc, iar filmele îl au în centru pe hobbitul Frodo care moștenește Inelul Unic, instrument al puterii absolute, și, împreună cu opt aliați, încearcă să îl distrugă pentru a se asigura că astfel îl distruge pe creatorul lui, lordul Sauron din Modor.

            Din distribuția celor trei filme fac parte Liv Tyler, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Christopher Lee, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Hugo Weaving, Andy Serkis și Sean Bean.

Duminică, 12 decembrie, de la ora 18:00, va putea fi vizionat „The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring/ Stăpânul Inelelor: Frăția Inelului” (2001).

            Porniți în căutarea inelului, Frodo și frăția alcătuită din hobbiți, oameni, un vrăjitor și un elf au un singur obiectiv: să ducă inelul la Muntele de Foc și să îl distrugă pentru totdeauna. Ei trebuie să se confrunte cu forțele lui Sauron, dar și cu influența pe care o are inelul.

            Lungmetrajul va putea fi vizionat și pe 15 decembrie, de la ora 22:10, și pe 18 decembrie, de la ora 12:15.

            „Frăția Inelului” a fost recompensat cu patru premii Oscar – pentru imagine, machiaj, muzică originală și efecte vizuale – din 13 nominalizări, și, între altele, cu patru trofee BAFTA și unul din partea Sindicatului actorilor americani (Ian McKellen).

            Filmul cu buget de 93 de milioane de dolari a generat încasări de 897,7 milioane de dolari la nivel global.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending