Connect with us

Cinema

The Mentalist – În mintea criminalului, de miercuri la Pro TV

Published

on

Reclame

Şarmantul Simon Baker, cunoscut pentru prestaţiile pe care le-a avut în producţii precum Îngerul păzitor (The Guardian), L.A. Confidential,  Diavolul se îmbracă de la Prada (The Devil Wears Prada), şi Avertizarea II (The Ring Two), vine din 10 martie la Pro Tv, unde dă viaţă lui Patrick Jane, în serialul The Mentalist – În mintea criminalului. Deşi nu e nici medium, nici detectiv, Patrick Jane are un palmares remarcabil de cazuri rezolvate de infracţiuni grave, iar toate acestea se datorează faptului că este incredibil de atent la detalii.

Într-o anumită perioadă, el chiar a pretins că are abilităţi paranormale, fapt ce i-a adus o doză  considerabilă de celebritate. Din nefericire pentru el, asta a atras inclusiv atenţia unui criminal în serie, care i-a ucis soţia şi copilul.

Simon Baker urmează să risipească orice urmă de mister ce planează asupra unor crime de luni până joi, de la 00:00, la Pro Tv. În SUA, episodul pilot a reuşit performanţa de a aduna în faţa micilor ecrane 15.6 milioane de telespectatori, iar nu mai puţin de 7.8 milioane au urmărit reluarea acestuia, difuzată trei zile mai târziu. Întreg sezonul a obţinut o medie de 17.47 milioane de telespectatori, performanţa maximă fiind atinsă de episodul al 14-lea, care a avut o audienţă de aproape 20 de milioane de telespectatori.

Nominalizat atât la Emmy, cât şi la Globul de Aur pentru prestaţia din The Mentalist – În mintea criminalului, Simon Baker recunoaşte că şi-ar fi dorit să-şi perfecţioneze intuiţia de când joacă acest personaj cu abilităţi de observare a detaliilor atât de bune. „Am fost atras de serial pentru că este un show de investigaţii. M-am născut în Australia, aşa că am crescut urmărind seriale englezeşti precum Cracker – Psihologia crimei (Cracker) sau Suspect de crimă (Prime suspect) şi americane, cum ar fi Columbo sau Kojak”, a mărturisit Simon, care îşi justifică în acest fel pasiunea pentru acest gen.

Un alt detaliu interesant despre Simon Baker este acela că recunoaşte că este intrigat de ocultism şi deşi nu a vizitat niciodată un medium, a mers de multe ori să i se dea în cărţi. „Când mă aflu departe de ai mei şi am o zi în care nu filmez, merg să mi se dea în cărţi. Dau cam 20 de dolari şi astfel ascult vreo 20 de minute ce au de spus. Am mers la astfel de oameni în Tokyo şi Paris, dar niciodată nu am crezut cu adevărat ce mi s-a spus”, a dezvăluit Simon.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending