Connect with us

Life Style

The Mono Jacks lanseaza videoclip concomitent cu noul single

Published

on

La aproape un an de la lansarea albumului de debut, trupa rock The Mono Jacks va debuta si in format video. Vineri, 28 octombrie, in Jukebox Venue din Bucuresti, ‘jack‐urile’ vor proiecta in premiera absoluta debutul lor video ‘Woman’.

Imediat dupa proiectie, seara va continua cu un concert The Mono Jacks ce va fi precedat de alte doua prestatii live ale unor trupe prietene, invitate sa intregeasca evenimentul. “Woman”, noul singleThe Mono Jacks, este o compozitie recenta care va beneficia de un videoclip regizat de Vlad Fenesan, mult mai bine cunoscut ca basist al trupei Robin&The Backstabbers.

Mai multe “imagini” veti avea ocazia sa vizionati in data de 28 octombrie la Jukebox Venue din Bucuresti, Str. Turturelelor nr.11, incepand cu ora 21:00. Un fragment din noul single The Mono Jacks, "Woman", poate fi ascultat accesand acest link http://soundcloud.com/the-mono-jacks/woman-clip-preview sau pe paginile oficiale ale trupei.

"Woman" este primul single extras de pe urmatorul material al trupei, ce va fi lansat oficial la inceputul lunii decembrie. In prezent, Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, voce), Alex Voicu (bass) si Dorian Cazacu (tobe) lucreaza la finalizarea noilor piese si la “cristalizarea” show-ului ce va avea loc pe 28 octombrie si care va contine si alte cateva surprize.

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi procúrate exclusiv in ziua evenimentului de la locatie, incepand cu ora 19:00 si vor costa 15 lei pentru cei care le achizitioneaza pana la ora 21:30 si 20 lei pentru cele achizitionate dupa aceasta ora.
 

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau