Connect with us

Muzica

The Motans ne cântă despre „Cel din Oglindă”

Published

on

            The Motans revine cu o nouă piesă manifest despre viața artistului și modul în care alege să trăiască fiecare zi. „Cel din Oglindă” a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), iar de producţie şi partea muzicală s-au ocupat Sebastian Barac, Alexandru Cotoi şi Marcel Botezan. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun, filmat de Alexandru Mureșan de la NGM Creative cu care artistul colaborează de fiecare dată, producție video Loops Production.

 

„Cel din Oglindă” este prima piesă din EP-ul „Dark Side of the Cookie” care va fi lansat treptat, în paralel cu cel de-al treilea album „Great Expectations”. E o piesă despre cel pe care l-am văzut în fiecare dimineață în oglindă pe parcursul a 31 de ani. E despre unele gânduri care m-au ajutat în viață, despre aspirații și visuri, reușite și dezamăgiri, prejudecățile celor din jur și dragostea celor dragi, despre drumul pe care l-am ales, despre prieteni, principii și curajul de a merge înainte și, nu în ultimul rând, despre rădăcinile pe care le am și cu care mă mândresc.”, a declarat The Motans.

The Motans a lansat anul acesta „My Rhythm & Soul”, cel de-al doilea album din carieră, care include 12 piese compuse de artist și produse de Alex Cotoi, Viky Red, Marcel Botezan & Sebastian Barac, Vlad Lucan, Vladimir Coman şi Achi Petre.

 

The Motans (Denis Roabeș) este un artist foarte cunoscut în peisajul muzical românesc. Melodiile sale sunt captivante și pline de semnificație, iar live-urile trezesc emoții puternice în rândul fanilor. The Motans reușește să surprindă publicul cu fiecare lansare, dezvoltând o relație cu adevărat profundă cu ascultătorii.

 

The Motans scrie și compune pentru mulți artiști precum INNA, Antonia, Alina Eremia, Irina Rimes și Mark Stam. În 2019, The Motans a susținut un concert sold-out pentru prima dată la Arenele Romane în fața a 5.000 de fani. Artistul a avut întotdeauna darul muzicii, iar melodiile sale au ajuns mereu pe primele locuri în topurile muzicale românești. Printre cele mai îndrăgite piese ale artistului, se numără: „Poem” feat. Irina Rimes, cu aproape 45 de milioane de vizualizări, „Înainte să ne fi născut” cu peste 20 milioane de vizualizări, „Jackpot” (24 de milioane vizualizări) sau „Versus” (peste 27 de milioane de vizualizări).

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending