vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniTheo Rose: „în seara asta tu ești Vocea României și mă bucur...

  Theo Rose: „în seara asta tu ești Vocea României și mă bucur tare că a fost prezentat un astfel de moment aici”

  Antrenorii vor apăsa, la unison, butonul, iar toate scaunele se vor întoarce pentru mai mulți concurenți în această seară, de la 20:30, la Vocea României. La 41 de ani, o femeie își va îndeplini visul și le va spune, printre lacrimi, antrenorilor:

  „Nu vreau să renunț la muzică orice s-ar întâmpla. Cred că pentru asta m-am născut. Am așteptat momentul ăsta din 2011. V-am pus sufletul meu pe tavă”. Dacă va trece sau nu mai departe, vedem în câteva ore. 

  „În seara aceasta, la Vocea României, am venit cu ceva mai special”, va spune unul dintre concurenții care va întoarce toate scaunele și o va face pe Theo Rose să declare: „Sigur că nu știm ce vei face în continuare în competiție, cât de departe vei ajunge, dar să știi că în seara asta tu ești Vocea României și mă bucur tare că a fost prezentat un astfel de moment aici și că te-ai gândit tu s-o faci. E excepțional ce ai făcut și sigur că aș vrea să vii în echipa noastră.”

  „Ai zis că ai sute de trofee, medalii și mi-aș dori ca și eu să fiu unul dintre trofeele pe care le iei cu tine. Și experiența de a fi la mine în echipă să o tratezi ca pe o medalie pe care o iei cu tine în viață. Mi-aș dori să-ți împărtășesc din experiența mea de scenă, de compozitor, de producător, de sprijin de artiști, pentru că fac asta de foarte mult timp”, îi va spune Smiley unei concurente pentru care se va lupta cu ceilalți antrenori.

  Irina Rimes îi va mărturisi unuia dintre concurenții care va impresiona că-și dorește să colaboreze cu el, chiar dacă nu va alege să meargă în echipa ei: „Îmi place foarte mult de tine și mi-aș dori să vii în echipa mea. Mi-ar plăcea să lucrez cu tine, să facem ceva împreună, fie o piesă, fie un proiect. Mi-aș dori să vii în echipa mea, dar vreau să știi că îmi place atât de mult încât aș face și în afara concursului”.

  Nu mai este mult până când etapa audițiilor pe nevăzute se va încheia, așa că nu ratați Vocea României diseară, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente