Connect with us

Emisiuni

Theo Rose: „Vreau să se audă în toată țara ce super atmosferă avem la prima semifinală SuperStar România!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Au trecut prin probe tot mai dure, iar acum este momentul pentru cele mai mari provocări din viața lor. Cei 32 de concurenți care au reușit să treacă de audiții și recall-uri, vor urca pe scena de la Arenele Romane și vor încerca să-i convingă pe jurați că au ceea ce le trebuie pentru a ajunge în live-uri. Lupta începe azi: este prima semifinală SuperStar România! 

Structura etapei presupune că în fiecare dintre cele patru semifinale vor intra câte 8 concurenți. Fiecare va interpreta două piese, alături de band-ul care se află pe scenă. Doar doi concurenți se vor califica direct în live-uri, iar dintre cei 6 rămași, unul va fi ales pentru a intra la votul publicului. La finalul etapei, 8 vor fi deja calificați, iar ceilalți 4 vor spera că vor fi votați pentru a obține unul dintre ultimele două locuri. Cine vor fi cei 10 care vor ajunge în live-urile SuperStar România ? Aflăm în perioada următoare. 

Primii opt concurenți care vor intra în luptă sunt: Ana Stănciulescu, Antonia Nicolau, Carla Batoancă, Călin Lupea, Dan Timofei, Gabriel Roșu, Maria Ojică și Victoria Peșterean. Fiecare dintre ei a impresionat în etapele anterioare și știe că nu mai este loc de joacă. Vor face oare față emoțiilor de a urca pe o scenă atât de importantă, în fața unui public care a venit să se bucure de un super concert ?

Atmosfera de la Arenele Romane va fi una de senzație, iar Theo Rose, prezentatoarea show-ului, le va aminti asta tuturor celor prezenți chiar de la startul ediției: „Vreau să se audă în toată țara ce super atmosferă avem la prima semifinală SuperStar România”. 

În această seară, Smiley va fi cel care va acorda wild card-ul. Persoana pe care o va alege îl va face să spună că are „o voce unică în concurs”. Cine va reuși să rămână în luptă și să aștepte voturile celor de acasă, descoperim curând. 

Advertisement

Nu ratați, de la 20:30, prima semifinală SuperStar România! Nu mai e loc de greșeli, orice mică eroare va fi taxată. Emoțiile pot fi doar constructive. De astăzi se scrie un nou capitol al legendei. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe platforma VOYO.  

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending