Theodore lansează în România “Man and His Tools” - primul single de pe viitorul album - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Theodore lansează în România “Man and His Tools” – primul single de pe viitorul album

Published

on

Artistul de origine greacă, Theodore, lansează în România piesa „Man and His Tools”, primul single de pe viitorul album The Voyage ce va apărea anul viitor.

Îmbinând atât sonorități organice, din zona post-rock și alternativă, cât și influențe din zona electro/synth, Theodore este la ora actuală printre cele mai incitante exporturi muzicale venind din Grecia, cu multe turnee internaționale la activ și un show live magic și captivant alături de trupa sa.  

De-a lungul anilor, Theodore a împărțit scena cu Sigur Rόs, DIIV, Αmber Run și, printre multe alte festivaluri, a cântat la Reeperbahn, Eurosonic, Musexpo LA și de două ori South by Southwest (SXSW), unde a fost ales ‘Favorite Discoveries And Memorable Moments’ de către NPR Music, bine-cunoscutul post de radio american. De altfel, este posibil să îl fi văzut deja live în România, astă-vară în cadrul festivalului Living Rock de pe Plaja Tuzla.

Viitorul album TheodoreThe Voyage, se dorește a fi un album-concept, vorbind despre călătoria în spațiul cosmic și oglindind sentimentele și gândurile oamenilor care abandonează Pământul. Piesa 

Man and His Tools, vorbește despre uneltele pe care omul le-a creat în evoluția sa, care au contribuit la distrugerea planetei, dar care în același timp sunt ultima sa șansă de a o părăsi. În același timp, este vorba despre nevoia de a evada dintr-un prezent distopic, lucru transmis și prin videoclipul ce însoțește piesa.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending