Ţi-l închipuiai vreodată pe Mihai Bendeac atât de romantic? Uite ce şlagăr îndrăgit interpretează alături de Nico! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Ţi-l închipuiai vreodată pe Mihai Bendeac atât de romantic? Uite ce şlagăr îndrăgit interpretează alături de Nico!

Published

on

De obicei un tip direct şi în multe cazuri incisiv, Mihai Bendeac a surprins cu siguranţă publicul cu o latură foarte romantică a sa la “Românii au artişti”. Cu greu şi l-ar fi putut închipui cineva interpretând cu maxim de emoţie versuri foarte sensibile despre dragoste având în vedere rolurile sale neconvenţionale de până acum.

Îndrăgitul actor îşi va uimi încă o dată publicul şi fără îndoială va cuceri tinerele domnişoare cu un şlagăr cântat în duet cu Nico, o reinterpretare a melodiei Unde erai?”, duetul Corinei Chiriac cu Marius Ţeicu. Chiar luând în calcul posibilele dorinţe pragmatice ale domnişoarelor de azi, ce fată i-ar putea rezista lui Mihai Bendeac când ar întreba-o “din ce planetă albastră în fine la mine ai venit?”

Interpretarea va fi difuzată miercurea aceasta, de la 20.30, în cea de-a doua ediţie “Românii au artişti”. Tot miercuri, telespectatorii îl vor putea vedea pe Mihai Bendeac alături de Doru Octavian Dumitru într-un sketch savuros, “Popasul Mistreţului” sau pe Marina Voica şi Natalia Barbu cântând celebra “Şi afară plouă, plouă”, iar surprizele nu se opresc aici.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending