Tiesto, DJ-ul care vine in vara la SAGA Festival, si sotia sa,modelul Annika Verwest, asteapta cel de-al doilea copil - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Tiesto, DJ-ul care vine in vara la SAGA Festival, si sotia sa,modelul Annika Verwest, asteapta cel de-al doilea copil

Published

on

Foto credit : Saga Festival

Tiesto și soția sa, modelul Annika Verwest, au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil. Dj-ul olandez a împărtășit vestea pe Instagram, printr-o serie de fotografii extrem de emoționante de la cea de-a 64-a ediție a Premiilor Grammy de duminică, unde cuplul a participat împreună.

“Voi avea încă un copil cu dragostea vieții mele”, a spus el, iar mesajele de felicitări de la colegi, prieteni și fani au urmat. 

După ce s-au căsătorit în septembrie 2019, într-o ceremonie uimitoare în mijlocul deșertului, în Utah, Tiesto și Annika au avut primul copil, Viola Margreet, în noiembrie 2020. În curând, cei doi își vor strânge în brațe cel de-al doilea copil, un băiețel.

DJ-ul și soția sa au o relație din 2015 și s-au logodit în 2018, de Ziua Recunoștinței. De atunci sunt nedespărțiți, iar iubirea lor transpare prin fiecare gest și moment în care sunt văzuți împreună.

Tiesto este unul dintre cei mai apreciați DJi la nivel mondial, iar la începutul verii vine la SAGA Festival, în perioada 3-5 iunie, la Arena Națională, și pregătește un set incendiar pentru fanii lui.

Biletele pentru SAGA pot fi cumpărate de aici.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending