Connect with us

Life Style

Tiesto, noapte de senzatie la Bucuresti…

Published

on

Reclame

The Mission il readuce pe Tiesto in Romania; la Sala Polivalenta , Tiesto a ridicat 6000 de oamnii in picioare intr-un super show live ! tiesto123

DJ-ul care a ocupat pozitia fruntasa timp de 3 ani in DJMAag Top 100, Tiesto, a avut dintotdeauna ca mare pasiune muzica. Dovada fiind modul unic prin care reuseste sa-si transpuna sentimentele cu ajutorul muzicii si totodata sa le transmita publicului.

Tijs Verwest, alias Tiesto, si-a inceput cariera in 1985, in perioada cand Raspberry Beret si Psycho Candy ne incantau cu rimele lor colorate. Cumparandu-si discuri si echipamente, Tiesto s-a lansat pe un trend ce va ajunge in top peste cativa ani cu artisti ca DJ Jazzy Jeff si Fresh Prince sau Rob Bass si DJ Easy Rock.

Combina intr-un modic unic progressive trance cu house si este cu siguranta cel mai iubit DJ din lume in ultimii ani, un artist care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Castingand marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance, Tiesto va fi intotdeauna privit ca fiind unul dintre cei mai mari artisti ajunsi vreodata in spatele platanelor!

In 2007, pe parcursul celei mai recente vizite ale sale in Bucuresti, Tiesto a reusit sa imbine cele patru elemente vitale intr-un show de exceptie din cadrul turneului „Elements of Life”. Sambata, 21 martie, marele artist trance se reintoarce sa va poarte intr-o calatorie a sunetelor si culorilor.

[youtube BzdCqjf278k]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending