Connect with us

ALL MEDIA

Start TIFF 2013, ediția a 12-a

Published

on

 

În perioada 31 mai – 9 iunie, la Cluj va avea loc cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Zece zile pline de proiecţii speciale, premiere naţionale sau internaționale, ateliere şi masterclass-uri care au ca protagonişti invitați importanţi din industria de film, concerte, expoziţii și multe alte evenimente. 190 de filme din 53 de țări vor fi proiectate pe parcursul celor zece zile de festival și peste 700 de invitați sunt așteptați în acest an la Cluj.

Programul TIFF va cuprinde și în acest an secțiunile tradiționale Competiție, Supernova, Umbre, Fără limită, Ce se întâmplă, documentarule?, Zilele Filmului Românesc, Ziua HBO, Ziua Maghiară, EcoTIFF. O noutate în agenda festivalului o reprezintă secțiunea tematică This is the End/ Acesta e sfârșitul, care explorează apocalipsele globale sau personale, printr-o selecție de filme recente. Grecia și Slovacia sunt în centrul atenției în Focus, cu cele mai reprezentative titluri recente din cinematografiile lor, iar secțiunea 3X3 le aduce un omagiu regizorilor Olivier Assayas, Eyal Sivan și Stephen Frears.

O retrospectivă specială îi este dedicată în acest an cineastului experimental Peter Forgacs.

Secțiunea EcoTIFF aduce, pe 5 iunie, de Ziua Internațională a Mediului, filme care vorbesc despre problemele mediului înconjurător: Chasing Ice (r. Jeff Orlowski), The Age of Aluminium (r. Bert Ehgartner) și Els Últims (r. Roberto San Eugenio). Iar pe 6 iunie, la aniversarea a 15 ani de existență a postului HBO, Ziua HBO la TIFF aduce două producții originale: The Girl (r. Julian Jarrold) și, în premieră absolută, Anul Dragonului (r. Iulian Manuel Ghervas, Adina Popescu).

TIFF-ul revine anul acesta în locații precum Cinema Florin Piersic, Arta, Victoria, Casa de Cultură a Studenților, Institutul Francez, Casa TIFF, inaugurată cu succes la ediția precedentă, Ursus Open Air (Piața Unirii). Muzeul de Artă redevine locul de desfășurare al TIFFArt – o selecție de evenimente, proiecții și concerte dedicate în principal artiștilor din regiune. Castelul Banffy de la Bonțida, una dintre cele mai spectaculoase și mai apreciate locații ale festivalului, va fi gazda, pe 1 și 2 iunie, a unui program cu totul special, Weekend la Castel.

Sâmbătă, 1 iunie, publicul se va putea delecta cu spectacolul Apolodor (muzica pe versurile lui Gellu Naum), susținut de Ada Milea și Dorina Chiriac, o sesiune de gustări și băuturi spaniole tradiționale, un concert de chitară spaniolă, dar și cu proiecția-eveniment, de la 21.30, a filmului mut Blancanieves (r. Pablo Berger). Duminică, 2 iunie, echipa de bucătari „Niște țărani” va pregăti bucate evreiești, iar de la ora 21:30, spectatorii vor avea ocazia să (re)vadă Manasse (1925), în regia lui Jean Mihail, unul dintre filmele românești mute remarcabile ale anilor 20, într-o proiecție acompaniată live de cvartetul Minima (UK).

Cea de-a 12-a ediție TIFF se deschide cu cel mai recent film al lui Pedro Almodovar, Amanții pasageri. Comedia „morală, orală și ireală, sau nerealistă”, după cum o descrie regizorul, va putea fi văzută în premieră absolută în România, într-o proiecție unică, pe 31 mai, de la ora 20:45, în Ursus Open Air (Piața Unirii) din Cluj-Napoca. Pelicula este prezentată la TIFF în parteneriat cu Independența Film.

Povestea legendară a exploratorului Thor Heyerdahl și a călătoriei sale epice din 1947, când a traversat Oceanul Pacific pe o plută din lemn de balsa, este subiectul filmului Kon-Tiki (r. Joachim Rønning, Espen Sandberg), proiectat în închiderea festivalului, duminică 9 iunie, în Ursus Open Air. Filmul a fost nominalizat în 2013 la Oscar și la Globurile de Aur pentru Cel mai bun film străin.

Printre proiecțiile-eveniment ale celei de-a 12-a ediții TIFF menționăm o versiune restaurată a unuia dintre cele mai controversate filme din istoria cinematografiei, Heaven’s Gate (r. Michael Cimino), un documentar despre celebra operațiune de salvare a unui alpinist, în Himalaya, la care a luat parte românul Horia Colibășanu, The Ridge (r. Migueltxo Molina, Pablo Iraburu), Sound City, debutul regizoral extrem de apreciat al lui Dave Grohl, fostul baterist al trupei Nirvana și solistul Foo Fighters, Earth/ Pământ (1930), capodopera regizorului ucrainean Alexander Dovzhenko, cu acompaniament live al ethno- chaos- band-ului DakhaBrakha, Balkan Melodie, în regia lui Stefan Schwietert, povestea lui Marcel Cellier, cel care a călătorit în Estul Europei pentru a găsi muzicieni și ritmuri puțin cunoscute în Occident și l-a descoperit pe Gheorghe Zamfir, sau Exploratorul, un documentar rememorând expediţia Belgica, produs de Fundaţia Arte Vizuale şi însoţit de un eveniment multimedia complex, Emil Racoviţă, savant, fotograf, desenator, proiect realizat cu sprijinul AFCN – Administrația Fondului Cultural Național

O altă noutate a ediției va fi Ziua Francofoniei. Pe 1 și 2 iunie, publicul, dar și un juriu alcătuit din cinci tineri cinefili clujeni, va viziona cinci dintre filmele francofone incluse în programul festivalului. Ziua Francofoniei va fi organizată împreună cu Institutele Franceze din Cluj și București și TV5 și se va încheia cu cine-concertul „Bagdad Fantaisie”, orchestrat de artistul Sami Pageaux-Waro pe imaginile filmului mut clasic The Thief of Bagdad/ Hoțul din Bagdad (Raoul Walsh, 1924), cu Douglas Fairbanks.

Pe lângă filme, publicul TIFF va avea parte și de o serie de concerte de neratat. The Tiger Lillies, DakhaBrakha (Ucraina), Sofa Surfers, Ioan Pop și Grupul Iza sunt câteva dintre numele care vor anima serile festivalului.

În cadrul acestei ediții, renumiții cineaști Jiří Menzel și Stephen Frears vor fi distinși cu Premiul pentru Întreaga Carieră / Lifetime Achievement Award, iar actrița Luminița Gheorghiu va primi Premiul de excelență. Pablo Berger, regizorul filmului Blancanieves (10 premii Goya), David Lambert, regizorul și scenaristul filmului Hors les Murs, actrița Franziska Petri (Betrayal), producătoarea Lynda Myles (The Commitments, The Snapper, The Van, Killing Me Softly), directorul de imagine Ed Lachman (Trilogia Paradise, de Ulrich Seidl, Erin Brockovich, Sweet November), regizorul Sebastian Lelio (Gloria, La Sagrada familia) și Cristi Puiu, membru al juriului competiției și autorul campaniei de imagine TIFF 2013, sunt câțiva dintre invitații de marcă ai festivalului.

Expozițiile ocupă și anul acesta un loc important în agenda festivalului. La Muzeul de Artă din Cluj vor putea fi admirate afișele filmelor lui Jiří Menzel, semnate de artiști cehi, în cadrul unei expoziții realizate cu sprijinul Centrului Ceh din București și al Terry Posters din Praga. Mândrie și Beton, de Petruț Călinescu este un proiect video și foto ce a documentat timp de trei ani transformările petrecute în satele tradiționale, în urma masivei plecări la muncă în străinătate; 24 de expresii ale solitudinii, de Mirona Radu, o apologie a stărilor pe care le prilejuieşte singurătatea, în imagini cu caracter profund meditativ; The Danube Exodus, o instalație video a artistului maghiar Peter Forgacs ce documenteză călătoria evreilor din Slovacia spre Palestina, înaintea celui de-al doilea război mondial, ce va fi transferată timp de o lună de la Ludvig Museum Budapesta la Casa Tranzit din Cluj.

EducaTIFF, programul de educaţie media şi cinematografică ajuns la a 5-a ediţie, va pune accent pe proiecţii speciale de film pentru elevi, urmate de dezbateri şi ateliere de film. Let’s Go Digital, un proiect aflat la a 11-a ediție, se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toată ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video. Timp de 10 zile, tinerii vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele realizării unui film.
În perioada 2 – 6 iunie 2013, la TIFF va avea loc și a doua ediție a Transilvania Talent Lab. Timp de 5 zile, 18 pasionaţi de film şi new media vor parcurge toate etapele realizării unui film şi unui eveniment cultural în sfera cinematografică. Ei vor participa la proiecţii speciale din cadrul TIFF, seminarii şi masterclass-uri de regie, scenaristică, imagine, sunet, montaj, producţie, crowdfunding, marketing, distribuţie sau strategii de festival şi vor avea şansa de a discuta proiectele lor concrete cu specialişti renumiţi din industria filmului, români şi străini, invitați la TIFF.
Un alt proiect care se află la a doua ediție este și 10 pentru FILM, menit să promoveze figuri noi în filmul românesc. 10 dintre cei mai talentați actori de pe scenele din țară, care nu au avut până acum şansa afirmării în cinema-ul românesc vor fi prezentați profesioniştilor din lumea filmului şi publicului, între 6 și 8 iunie, în cadrul Zilelor Filmului Românesc.

Programul complet al festivalului precum și toate noutățile celei de-a 12-a ediții vor putea fi găsite pe www.tiff.ro. Posesorii de iPhone-uri și smartphone-uri (Android sau iOS) vor avea acces la cele mai importante informații legate de TIFF (program, locații etc.) prin intermediul unei aplicații speciale, TIFF 2013, ce va putea fi descărcată gratuit.

Pentru prima oară, biletele pentru cea de-a 12-a ediţie vor fi puse în vânzare online în avans, începând cu data de 24 mai, pe www.biletmaster.ro. Începând cu acest an, sistemul de ticketing beneficiază de cel mai modern tip de distribuție a biletelor – sistemul print-at-home. Cumpăratorii primesc biletele în format PDF, la adresa de e-mail indicată, și vin cu ele printate la cinema.

Biletele pot fi achiziționate și de la Cinema Florin Piersic, Cinema Arta, Cinema Victoria, Piaţa Unirii, şi Casa TIFF (doar pentru invitaţi şi persoanele acreditate) începând cu data de 27 mai.

La concerte, prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele pot fi cumpărate în avans, de pe www.biletmaster.ro. Pentru petrecerea de închidere a festivalului, din seara de 8 iunie, s-a pus în vânzare un număr limitat de 100 de bilete, la prețul de 100 de lei.

Cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc în perioada 31 mai – 9 iunie, la Cluj-Napoca. TIFF Sibiu se întâmplă între 19 și 23 iunie, iar TIFF București se va desfășura între 11 și 17 iunie, la Grand Cinema Digiplex Băneasa.

Festivalul Internațional de Film Transilvania este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR).

Cu sprijinul: Ministerului Culturii, Centrului Național al Cinematografiei, Programului Media al Uniunii Europene, Primăriei şi Consiliului Local Cluj, Consiliului Judeţean Cluj, Institutului Cultural Român

Prezentat de: Ursus

Partener: Vodafone

Sponsor principal: BCR

Mașina oficială: Mercedes Benz

Sponsori: Mastercard, TNT, JTI, Electrogrup, Terapia Ranbaxy, TenarisSilcotub, Energobit, HBO, Nikon, Optical Disc Solutions, Jameson, Aqua Carpatica, Napoca, E-Boda, Microsoft, PMA Invest, GPV Romania

Partener tehnic: BenQ

Partener tehnologic: Brinel

Partener de promovare: Vitrina Advertising

Cu sprijinul: Trend Communication

Co-producători: TVR, TVR Cluj

Susținut de: Intact Media Group

Recomandat de: Europa FM

Parteneri media: TV5Monde, Adevărul, Zile și Nopți, OK!, Dilema Veche, Digi24, Digi Film, Elle, Unica, Viva, Avantaje, Cinemagia.ro, CinemaRx.ro, Ziare.com, Money.ro, Studentie.ro, Liternet.ro, BeWhere, Decât o revistă, Filmreporter.ro, Modernism.ro, Urban.ro, Orasulm.eu, PR Romania, Feeder.ro, Ziarul Metropolis, Cinefan.ro, Artactmagazine.ro, Hipmag.ro, Sub25.ro, amdoar18 ani.ro, getlokal.ro.

Parteneri media locali: Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Transilvania Reporter, Radio Cluj, Radio Paprika, Stiridecluj.ro, Filmtett, Transindex, Ziuadecj.ro, Clujlife.com, Cluj.com, Redactiadestiri.ro.

Proiectul susține candidatura orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

PROGRAM TV ANTENA 1: 19 iulie – 25 iulie 2019

Published

on

 
Prev1 of 2

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul TV + recomandări pentru postul  aferent ANTENA 1 perioadei 19 iulie – 25 iulie 2019. 

 

Vineri, 19 Iulie 2019

06.00 Observator (live)

08.00 Divertisment: ‘Neatza cu Razvan si Dani (live)

12.00 Observator (live)

14.00 (AP) Film serial: “Surorile” “Sisters aka Kardes Çocuklari”(ep 15 + 16)

An de producţie: Turcia 2019

Genul: drama

Cu: Ayca Bingol, Mehmet Slantug, Nur Fettahoglu, Afra Saracoglu

16.00 Observator (live)

17.00  News Magazine: Acces direct (live)

19.00 Observator (live)

19.00 Observator (live)

20.00 (12) Divertisment: iUmor (Best of)

21.30 (12) Film: “Acvila legiunii a IX – a” – “The Eagle”

An de productie: SUA 2011

Genul: aventuri

Regia: Kevin Macdonald

Cu: Mark Strong, Channing Tatum, Jamie Bell

În Britania secolului al 2-lea, doi bărbați, un sclav și stăpânul său, se aventurează dincolo de lumea știută de ei pentru a purcede într-o călătorie primejdioasă care îi va face să încalce limitele loialității și trădării, ale prieteniei și urii, ale lașității și eroismului.

23.45 Reality  Show: Temptation Island – Insula iubirii (r)

03.00 Observator (r)

04.00 Film serial: “Surorile” – “Sisters” (r)

 

Sâmbãtã, 20 Iulie 2019

06.00 Observator (live)

10.00 (AP) Reality Show: Asia Express – Drumul Dragonului

Asia Express este călătoria și experienţa vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reușesc să doarmă sunt lucruri care vor depinde numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor.

13.00 Observator (live)

14.00 Reality Show: Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin (r)

19.00 Observator (live)

20.00 (12) Divertisment: iUmor (Best of)

22.00 (15) Film: “John Wick”

An de productie: SUA 2014

Genul: actiune

Regia: David Leitch, Chad Stahelski

Cu: Keanu Reeves, Willem Dafoe, Michael Nyqvist, Adrianne Palicki, Alfie Allen

După moartea subită a iubitei sale soții, John Wick primește un ultim cadou de la ea: un pui de beagle – o cățelușă pe nume Daisy, și un bilet în care îi cerea să nu uite să iubească. Dar doliul și tristețea lui John sunt întrerupte de mafiotul rus, sadicul Iosef Tarasov, care se îndrăgostește irevocabil de mașina lui John, un Boss Mustang, fabricat în 1969. Fiindcă John refuză să-i vândă mașina, Iosef și gealații lui îi iau Mustangul cu forța, intră peste el în casă bătându-l până la inconștiență și omorând-o pe micuța Daisy. Fără să-și dea seama, ei l-au trezit pe cel mai crud asasin care a existat vreodată în lumea interlopă.

00.00 (AP) Film: Film: “Razboiul stelelor: Razbunarea Lorzilor Sith” – “Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith”

An de producţie: SUA 2005

Genul: actiune/SF

Regia: George Lucas

Cu: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman, Jake Lloyd, Samuel L. Jackson

Demult, intr-o galaxie indepartata…

Cavalerul Jedi Anakin Skywalker trebuie sa ia o decizie de importanta cruciala. Pus in situatia de a alege intre a o pierde pe femeia iubita si a-si vinde sufletul pentru a o salva, Anakin cade prada tentatiilor oferite de partea intunecata a Fortei.
03.00 Observator (r)

04.00 Film: “Acvila legiunii a IX – a” – “The Eagle” (r)

 

Duminică, 21 Iulie

06.00 Observator (live)

10.00 (AP) Reality Show: Asia Express – Drumul Dragonului

13.00 Observator (live)

13.15 Film: “Omul cu masca de fier” – “The Man in the Iron Man” (r)

16.00 Reality Show: Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin (r)

19.00 Observator (live)

20.00 (12) Divertisment: iUmor (Best of)

22.00 (12) Film serial: Baieti de oras

00.00 Film: “John Wick” (r)

02.00 Observator (r)

03.00 Film: “Razboiul stelelor: Razbunarea Lorzilor Sith” – “Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith” (r)

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Hans Klemm, Oana Pellea, Vlad Ivanov si Alexandru Andries vin la Festivalul de Film si Istorii Rasnov

Published

on

 

București, 9 iulie 2019
A 11-a ediție a Festivalului de Film și Istorii Râșnov (FFIR) va debuta vineri, 19 iulie, cu un
concert al trupei byron, în Grădina Cetății Râșnov, și cu proiecția filmelor „Leto / O vară
rock’n’roll”, în aer liber, și „Milk”, în Cinematograful Amza Pellea. Tema principală a FFIR 2019
va fi Libertatea. De-a lungul a 10 zile, festivalul propune 20 de dezbateri, 57 de proiecții
cinematografice, 8 concerte rock’n’blues’n’jazz, 3 spectacole de teatru, 1 cine-concert, 1 spectacol-
lectură și 12 concerte de muzică veche, care se vor desfășura în mai multe spații din Râșnov, Codlea
și Crizbav.
Sâmbătă, 20 iulie, Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, va participa
alături de David Saranga, ambasadorul Israelului în România, și de astronautul Dumitru Prunariu
la o dezbatere care va marca împlinirea a exact 50 de ani de la momentul istoric al aselenizării.
Panelul „50 de ani de la aselenizare – Tehnologie, Politică, Propagandă” va începe la ora 17:00 și va
fi găzduit de noul spațiu FFIR amenajat în curtea Școlii Gimnaziale “Peter Thal” Râșnov.
De asemenea, aniversarea a 70 de ani de la înființarea NATO vor fi marcați printr-o dezbatere care
va avea loc miercuri, 24 iulie, de la ora 14:30, la care vor participa, printre alții, atașatul militar al
Ambasadei SUA în România, colonelul Scott A. Weston, și șeful Direcţiei Informare şi Relaţii
Publice a MApN, colonelul Constantin Spînu. Aniversarea a 30 de ani de la căderea
comunismului în Estul Europei va fi marcată prin panelurile „Decembrie '89”, la care va participa
directorul Teatrului Național din București, actorul Ion Caramitru, și care va avea loc sâmbătă, 20
iulie, de la ora 11:00, și „Libertate recâștigată – Libertăți pierdute? Dezbatere după 30 de ani”, la
care va participa Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România, și care se va desfășura în
după-amiaza zile de joi, 25 iulie, începând cu ora 17:00.
Competiția FFIR 2019 propune 15 filme documentare din Spania, Irak, Franța, Polonia, Bulgaria,
Italia, Argentina și România care își vor disputa premiul juriului de profesioniști condus de
cineastul francez Pierre-Henri Deleau, premiul juriului de 6 liceeni brașoveni și cel al publicului.
Prefațată de reprezentația spectacolului „HUOOOOO!!!” a trupei timișorene de teatru independent
Auăleu, dezbaterea „We don’t need no education?/!” se va bucura de participarea rectorului
Universității din București, Mircea Dumitru, și a rectoruluiUniversității de Vest din Timișoara,
Marilen-Gabriel Pirtea.
Actrița Oana Pellea va conferenția despre libertate în Grădina Cetății Râșnov, în seara de joi, 25
iulie, de la ora 20:00, în timp ce actorul Vlad Ivanov va fi invitatul special al ultimelor două zile

ale FFIR 2019, când va participa la concertul „Broken Musicke” din Biserica Evanghelică din
Râșnov și la dezbaterea „Cinema și libertate” și va răspunde întrebărilor publicului în sesiuni de
Q&A prilejuite de proiecțiile filmelor „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” și „Apus / Sunset”.
Brașoveanul Alexandru Andrieș va susține, în seara zilei de 21 iulie, în Grădina Cetății Râșnov,
unul dintre cele mai așteptate concerte ale FFIR 2019, în timp ce, o seară mai târziu, Ada Milea și
Sir Vali Blues Răcilă vor susține „Experiment de Blues cu Alcool”, un spectacol-concert pornind
de la poemele lui Ion Mureșan.
Festivalului de Film și Istorii Râșnov 2019 va găzdui și o Școala de Vară la care vor participa 72
de studenți și 23 de liceeni din România și Republica Moldova.
Festivalul de arte contemporane Icon Arts va organiza la Râșnov, în parteneriat cu FFIR 2019, un
atelier de teatru-jazz coordonat de Oana Pellea și de muzicianul Mircea Tiberian, al cărui cursanți
vor prezenta, pe scena din Grădina Cetății, în ultima seară a Festivalului de Film și Istorii, un
spectacol de teatru și muzică în premieră absolută.
Mai multe detalii despre programul FFIR 2019 sunt de găsit pe facebook.com/filmsiistoriirasnov/
și pe ffir.ro. Biletele pentru accesul la dezbateri și la concertele din Grădina Cetății Râșnov pot fi
achiziționate online, de pe site-uleventbook.ro, și de la fața locului. Intrarea la toate proiecțiile de
film, spectacolele de teatru, concertele din Bisericile Evanghelice și celelalte evenimente din cadrul
FFIR 2019 va fi liber.


Festivalul de Film și Istorii Râșnov este un eveniment certificat Europe for Festivals, Festivals
for Europe și Eveniment Responsabil, organizat de Primăria Râșnov, Asociația Râșnov Society și
Asociația Mioritics.
FFIR are susținerea unor parteneri importanți: The German Marshall Fund, Banca Comercială
Română, ETA2U, Banca Transilvania, CEC, Trencadis, Medlife, RBC, Arnia, Fancourier,
Qualitance, Nuclearelectrica, Fundatia Sturza, Orange, OMV Petrom, Brinel, Purcari, Nespresso,
Portland, KPMG, PwC, Deloitte, Schneider, Druid, Autonom, VMS, Csiki Sör, Medoc.
Cu sprijinul financiar al: Centrul Național al Cinematografiei, Consiliul Județean Brașov, Freidrich
Naumann Foundation, Universitatea de Vest din Timișoara, Școala Națională de Studii Politice și
Administrative (SNSPA), Universitatea Transilvania Brașov.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Premieră în România: Cătălin Stoica aduce “Academia de Bine” la Digi FM

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

La Digi FM iunie este luna noutăților și a premierelor. De luni, 17 iunie 2019, echipei din Panduri i se alătură unul dintre cei mai cunoscuți mental coach, Cătălin Stoica. Realizatorul noii emisiuni marca Digi FM “Academia de bine” este specialist în dezvoltare personală și jurnalist.                               

„E o plăcere să fac parte dintr-o asemenea echipă, mai ales că mulți dintre membrii săi îmi sunt colegi pentru a doua oară în viață”, spune Cătălin. „În cei 20 de ani de radio și televiziune, ne-am tot intersectat frumos și în mod câștigător pentru fiecare dintre noi.”

Alături de echipa Digi FM, Cătălin Stoica aduce o premieră pentru media românească: prima emisiune radio de dezvoltare personală, profesională și antreprenorială din România. În fiecare seară de luni, timp de două ore, Cătălin propune un dialog cu ascultătorii și o mai bună înțelegere a fiecăruia.                       „Vă invit în Academia de Bine, la un dialog super constructiv. Cu telefoane în direct. Vă propun tuturor o seară pe săptămână de dezvoltare personală. Nu vorbe goale, ci înțelegeri serioase ale mentalității de învingător. Ne vom conversa pe teme care chiar contează pentru fiecare dintre noi: imaginea de sine ca motor sau ca frână în calea succesului personal, secretele comunicării de calitate, persuasiune, transă hipnotică, motivație ca resursă zilnică, nevoi psihologice esențiale, inteligență emoțională, leadership înțeles pe bune… Vă asigur că Academia de Bine e singurul loc din FM în care vom atinge, cu efecte măsurabile, teme de mare interes. Pentru că dezvoltarea personală NU se face de la sine. Se face de la Tine! Și este imposibil să poți spune vreodată că ai investit PREA mult în propria persoană. Ca să știi!” este mesajul de întâmpinare al lui Cătălin.

„Cred că radioul și televiziunea m-au ajutat foarte tare să-mi dezvolt abilitatea de a comunica eficient. Am început în Ploiești, la Radio Prahova, am continuat în București, atât la radio, cât și la televiziune, în zona de divertisment, după care am realizat că toți acești ani m-au pregătit pentru coaching, training și profiling. Sunt membru John Maxwell Team, cea mai mare organizație de leadership și dezvoltare personală, profesională și antreprenorială din lume. M-am dezvoltat direct cu profesori și mentori ca John Maxwell – declarat în ultimii patru ani, de revista americană Inc. Magazine, drept cel mai influent expert în leadership la nivel mondial, cu Paul Martinelli, Michael Roach, Christian Simpson, dr. Edwin Yager sau Richard Bandler”, mai spune noul coleg al echipei “atotștiutoare” Digi FM.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: