Connect with us

Reality Show

Tigrii au câștigat Jocul de Imunitate! Ce concurenți sunt propuși spre eliminare?

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O săptămână a Sărbătorii… încărcată de condiții climatice dificile, dar și de faptul că unul dintre Triburi și-a asigurat o noapte de somn într-o vilă în care existau paturi, dușuri și toate elementele care asigură confortul în viața de zi cu zi. Cam așa arăta tabloul zilei de ieri în cea mai dură competiție, Survivor România! Însă nimic nu a mai contat când Vulturii și Tigrii au realizat că este momentul din săptămână când luptă pentru locul lor în show!

După una dintre cele mai dificile nopți din cauza ploii extrem de dure, concurenții s-au văzut nevoiți să se remonteze, să-și găsească energia și să intre pe traseu motivați de o afirmație a lui Daniel Pavel de la începutul probei. ”O zi în care performanța face diferența”, le-a zis acesta, iar asta s-a văzut în faptul că triburile au luptat pentru fiecare punct. O nouă ștafetă le-a adus victoria Tigrilor, aceștia așteptând liniștiți Consiliul.

De celalată parte, pentru Vulturi au urmat unele dintre cele mai neașteptate vești, într-un moment în care deja aveau emoțiile la cote înalte. ”Tribul care pierde nu mai dispută imunitatea individuală. Vorbim despre Imunitate Individuală, dar nu este reprezentată de colan, este derivată direct și nemijlocit din performanțele voastre de pe traseu, de mai devreme”, le-a spus Daniel Pavel. Astfel, Alex Delea și Doru Răduță au aflat că au avut cel mai bun timp și că vor face nominalizări. Până la finalul serii, Elena Chiriac, Alexandra Duli , Marian Drăgulescu și-au auzit numele și au ajuns la votul celor de acasă.

Care va fi concurentul din echipa Vulturilor care va fi eliminat? Cine va avea ocazia să vorbească cu persoane dragi și să-și mai liniștească dorul de casă? Sunt întrebări care-și vor găsi răspunsul în această seară, într-o nouă ediție extrem de puternică!

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, pe VOYO, imediat ce se va încheia emisiunea pe TV! De această dată, invitat îi va fi Relu Pănescu, concurentul care a părăsit competiția săptămâna trecută.  

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți urmări Jocul de Comunicare, dar și Consiliul de Eliminare!  

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending