Connect with us

EVENTS

TikTok devine partenerul oficial Romanian Music Awards

Evenimentul va fi transmis LIVE pe ecranele tuturor utilizatorilor TikTok.

Published

on

Reclame

În premieră în istoria Romanian Music Awards, evenimentul va fi transmis integral LIVE pe TikTok.

Dacă în mod tradițional show-ul este transmis în timp real pe TV (Music Channel), anul acesta organizatorii ating următorul nivel de performanță și în parteneriat cu TikTok, transpun calitatea unui show TV și în online. TikTok devine prima platformă de entertainment video digital care face o astfel de emisie, dovedind că este un suporter al industriei muzicale românești și experiențelor autentice. 

Astfel, pe 22 septembrie începând cu ora 19:00, oricine poate participa la show accesând contul @romanianmusicawards pe TikTok. Evenimentul va debuta cu prezentarea ținutelor artiștilor pe Blue Carpet, unde Ana Morodan şi Zarug vor afla detalii despre alegerile vestimentare. 

„TikTok continuă cu mândrie să fie susținătorul industriei muzicale românești în cel mai important moment de premiere a artiștilor locali din această toamnă, după ce a făcut echipă cu unele dintre cele mai mari festivaluri în vara lui 2022. Credem că această colaborare cu Romanian Music Awards va fi un succes și suntem nerăbdători să vedem toți artiștii și creatorii de conținut LIVE pe TikTok, cât și să încurajăm creativitatea fanilor care vor urmări evenimentul de acasă”, spune Paula Kornaszewska, Head of Operations Central and Eastern Europe, TikTok.

În plus, publicul din online va putea intra în spatele scenei alături de creatorii TikTok Theo Zeciu și Cesima, care vor transmite live imagini cu artiștii galei în timp ce aceștia se pregătesc pentru show. Fanii trebuie doar să fie cu ochii pe ceas și să intre pe contul @theozeciu, între 18:30 și 19:00. De asemenea, oricine va dori să participe virtual, nu trebuie decât să folosească hashtag-ul oficial: #RMA.

Advertisement

„Parteneriatul cu TikTok a părut cea mai naturală mișcare în contextul în care obiectivul lor este același cu al nostru: să inspire creativitate și să aducă bucurie publicului. Mai mult, TikTok s-a dovedit un mare susținător al muzicii și o revenire a Romanian Music Awards nu putea să se întâmple decât într-o formă actualizată, fresh, care înțelege și promovează noua direcție pe care industria o adoptă de câțiva ani”, menționează Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

Pe scena Romanian Music Awards vor urca artiști prezenți atât în toate top-urile muzicale, cât și cu sute de mii de urmăritori pe conturile de TikTok. Până atunci, fanii își pot vota preferații pe romanianmusicawards.com și pot asculta playlistul dedicat RMA din TikTok Sounds. 

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Parteneri media: MUSIC CHANNEL, UTV, BALKANIKA TV, DIGI FM, PRO FM, DIGI24 

Despre TikTok

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Advertisement

Despre Romanian Music Awards

Romanian Music Awards este un eveniment muzical cu tradiţie, care are loc în România, începând cu anul 2002. Gala de premiere își propune să aducă susținere și recunoaștere artiștilor din industria muzicală românească, cu o tradiție a XIV ediții desfășurate în diferite orașe din țară. 

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Davis Peckman

    27 aprilie 2024 at 18:07

    I like this web site very much, Its a rattling nice situation to read and incur info .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending